Mind väga huvitab, et mida kogu see punt seal trennis teeb. Mängijate liikumised on olematud. Kaitses ei suudeta ennast korralikult positsioneerida. Igal mängijal võtab 4-5 seki aega, et teha elementaarne sööt. Pole ka ime, et nad rünnakul nii saamatud on ja juhe pidevalt kokku jookseb. Kõike seda ju harjutatakse trennis või ma eksin? Ja see sama sitt on kestnud juba tükk aega.
Pole siin mõtet süüdistada mängijaid, kui kogu see treenerite personal on ikka alla igasugust arvestust. Nüüd ongi see koht, kus omanikud peaks tegema otsuse, kas lasta Moyesi edasi proovida või saata ta lähiajal puhkusele. Mina olen seda meelt, et mees on saanud juba piisavalt aega, aga paranemismärke pole kuskil. Selline tunne, et ta nagu ei üritagi.
Pole siin mõtet süüdistada mängijaid, kui kogu see treenerite personal on ikka alla igasugust arvestust. Nüüd ongi see koht, kus omanikud peaks tegema otsuse, kas lasta Moyesi edasi proovida või saata ta lähiajal puhkusele. Mina olen seda meelt, et mees on saanud juba piisavalt aega, aga paranemismärke pole kuskil. Selline tunne, et ta nagu ei üritagi.
Kommentaar