Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas magicm Vaata postitustJah, aga Rodgers võttis tiimi üle, mis 2011-12 hooaja lõpetas 52 punktiga, erinevalt Moyesi 89st.Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Visit ESPN for live scores, highlights and sports news. Stream exclusive games on ESPN+ and play fantasy sports.
Siuke tsensuur on juba totalitaarse ühiskonna tunnus
Algselt postitas HABE Vaata postitustMoyesi edukad mängud see aasta palun välja tuua.
Cl-s Leverkuseni loputamine, Olympiacose vastu 2. mängu ime ja kahvatu Bayernile vastu hakkamine.
Inglismaal rivi tühjust, 3 korraliku mängu hooaja jooksul.
Hooajal kokku mänge laias laastus 50 tuleb ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustPõhimõtte pärast tuletaks meelde, et Arsenali vastu jäi punktide skoor 4:1 meie kasuks
Senikaua aga loodame, et ta kinga ei saa Ja isegi kui saab siis ehk antakse Giggsile võimalus. Klopp loodetavasti ei hakka Saksamaalt Manchesteri kolima.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKlopp loodetavasti ei hakka Saksamaalt Manchesteri kolima.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Neutraalsena tahaks välja hõigatet nimedest Van Gaali kõige vähem premieris näha, mõttetu ajast ja arust treener.
Klopp või Simeone oleks muidugi sellised ilmselgelt tuusad variandid aga ei usu miskipärast, et nood oma liistude juurest veel lahkuda tahavad, kahju.
Mark my words, kalkun tulebki ja olete tiitlikonkurentsis tagasi, ent mingit erilist sära pole lödilõua meeskondades minu ajal küll olnud.
Ja ütlen kohe ära, et olen küll noor ja roheline jalgpallihuviline, niiet kui Van Gaal tõesti oli kunagi midagi, siis noh...olin laps siis. ; )
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustolen küll noor ja roheline jalgpallihuviline, niiet kui Van Gaal tõesti oli kunagi midagi, siis noh...olin laps siis. ; )THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustIgatahes redcafes oodatakse mingit stock exchange tähtaja lõppu
Eks näha ole. Ei oska rohkem kommenteerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Imperial Vaata postitustAga kuidas suhtuksid Manu fännid Harry Redknappi palkamisse? Endal käis selline mõte täna läbi. Kuskilt silma jäänud et kui QPR premmi ei tõuse siis ta seal jätkata arvatavasti ei kavatse.
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustNeutraalsena tahaks välja hõigatet nimedest Van Gaali kõige vähem premieris näha, mõttetu ajast ja arust treener.
Klopp või Simeone oleks muidugi sellised ilmselgelt tuusad variandid aga ei usu miskipärast, et nood oma liistude juurest veel lahkuda tahavad, kahju.
Mark my words, kalkun tulebki ja olete tiitlikonkurentsis tagasi, ent mingit erilist sära pole lödilõua meeskondades minu ajal küll olnud.
Ja ütlen kohe ära, et olen küll noor ja roheline jalgpallihuviline, niiet kui Van Gaal tõesti oli kunagi midagi, siis noh...olin laps siis. ; )
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTim Sherwood peaks ka varsti vaba olema, piisavalt noor ka, et saab 20+ aastat ikka paigal olla.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar