Mulle meenutab nende juttude põhjal kogu see värk natuke treenerivahetust Benitez -> Hodgson Liverpoolis. Armastatud isakuju asemele tuli mingi vend, kelle stiili peale mängijad suht algusest saadik nina vingu tõmbasid. Sealt edasi oligi raske. Kohati jäi juba hooaja keskel mulje, et SAF luges küll lahkudes rahvale sõnad peale "it's your job to trust and support your new manager". Aga mängijatele unustas sama öelda... Moyesi enda naiivsused otsa, (mõistetav) kogemuste puudumine ja sellest tulenev oskamatus superstaaridega suhtlemisel ja nii ta läks. Kui jutt nendest lapsikutest seikadest vastab tõele (Daily Mail siiski), siis väidaks, et Moyesi suurim viga oli backroom staffi välja vahetamine. See ilmselt häälestaski mängijad juba algusest peale tema vastu. Aga loomulikult ee ei vabanda vähimalgi moel ärahellitatud tittedena käitumist. Eriti just Rio kogu oma tweetimisega on seejuures kahjuks viimasel ajal eriti ebameeldivaks "larger than life" tüüpi tegelaseks muutunud.
Kindlasti mõni nüüd ütleb, et nagu ka muud tööd tehes - kui enamikule kollektiivist tundub, et ülemus on jobu, siis motivatsioon langebki ja see on ülemuse süü. Ühtepidi ka ju täiesti loogiline, aga samas nt mina lolli idealistina tahaks siiski näha, et mängijad ise ka natukenegi teadvustavad endale, mis klubis nad mängivad ning mida see punase särgi selga tõmbamine tähendab. Mingi uhkus, mingi väärikus. Aga noh, nagu öeldud, lolli idealistina... Tänapäeva jalgpallis sellised asjad vist enam väga palju ei maksa, v.a kui oled Steven Gerrard.
e: nüüd tundub, et toodagu siis tõesti aastaks van Gaal, kes mõistuse pähe peksaks ja lollused ära lõpetaks.
Kindlasti mõni nüüd ütleb, et nagu ka muud tööd tehes - kui enamikule kollektiivist tundub, et ülemus on jobu, siis motivatsioon langebki ja see on ülemuse süü. Ühtepidi ka ju täiesti loogiline, aga samas nt mina lolli idealistina tahaks siiski näha, et mängijad ise ka natukenegi teadvustavad endale, mis klubis nad mängivad ning mida see punase särgi selga tõmbamine tähendab. Mingi uhkus, mingi väärikus. Aga noh, nagu öeldud, lolli idealistina... Tänapäeva jalgpallis sellised asjad vist enam väga palju ei maksa, v.a kui oled Steven Gerrard.
e: nüüd tundub, et toodagu siis tõesti aastaks van Gaal, kes mõistuse pähe peksaks ja lollused ära lõpetaks.
Kommentaar