Algselt postitas vincent
Vaata postitust
See väide on täiesti väideldav ning argumente leidub mõlemale poolele, seega on teema tasakaalus. Kõik sõltub definitsioonist. Teie neid ei küsinud, mina neid ei täpsustanud. Mina lihtsalt toetasin seda väidet ja vastu sain isiklikud rünnakud, mille osaliseks ma üldjuhul ManU/Arsenali/Inglismaa teemades ka saan, see ei häiri mind.
Ühest küljest on põhjuseks minu demagoogilised (tunnistan, et inetu käitumine) provotseerivad võtted, millest valdav osa seltskonnast läbi ei hammusta, sest keskmine jalkafänn on mänku fänn elik keskmine jalkafänn on loll fänn (loe cannumänni selgitust). Teisalt on põhjusteks ka kohalike fännide võimetus mõelda kastist välja ning tembeldada kõiki süsteemiväliseid rumalateks ning Roma fännideks. Loe: keskmine fänn, mänku fänn, loll fänn.
Sellest ka minu jonn ja provokatsioon, et mõned tugevamad isendid välja ujuks ning reaalselt küsimustele vastata üritaks. Mihkel tegi seda suurepäraselt. Olen ka varasemalt pannud tähele, et Mihkel on üks arukamaid punaste kuradite fänne.
Kommentaar