Üldiselt ma ruumoreid ei postita, aga tänane, Anelka > Utd, on küll lahe. Mulle meeldiks. Tehke ära.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust57 milli...ohjah kui nad põruvad? mõnus flopp tuleb siit loodame et siiski mitte kuigi oleks ise eelistanud mõnd staari juba f. torrest ründesse!! 57m tundub kuidagi uskumatu lihtsalt
rääkimata sinistest, kes raha ei loe, Sheva moodustas üksipäini sellest summast umbes poole ja järgmisel hooajal ta suure tõenäosusega enam selles klubis ei figureeri
Algselt postitas Martin Vaata postitustKlebersoniga läks jah hästi. Ja Veroniga.
Kui just Andersonist teine Kleberson või Djemba-Djemba ei tuleGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustSheva moodustas üksipäini sellest summast umbes poole ja järgmisel hooajal ta suure tõenäosusega enam selles klubis ei figureeriLittle things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustSheva moodustas üksipäini sellest summast umbes poole ja järgmisel hooajal ta suure tõenäosusega enam selles klubis ei figureeri
Aga tegelikult IMO väga head ostud ManUl, lausa kade olen. Oleks soovinud neid vendi Barcaski näha, kuigi tegelikult kohta praegu nendele küll seal ei näeks.
Veidi suured summad on, aga olen kindel, et nendest tulevad ka suured mängijad.
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustkeegi selle hargreavsi videoid saab saataWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustsaatsin pisipakiga, esmaspäevaks peaks kohal olemaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Nii, Heinze lahkumine on siis väidetavalt 100% kindel. Ma ei kujuta hästi ette, mis saaks järgmine hooaeg, kui tekkib samasugune kaitsjate kriis, nagu see hooaja lõpp. Heinze oli hädavajalik ja väga hea. Kui samaväärset või paremat asendust ei leita võib järgmine hooaeg halvasti lõppeda. Samas tundub, et rohkem oste ei tule. Korraliku ründaja jaoks pole raha ja kaitsesse pole eriti kedagi asemele osta, kuna Bale juba läks Tottenhami.
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustHetkel on netiväljaannetes päris mitu lugu, kus seostatakse Anelkat klubiga. Iseasi kui suur tõepõhi neil all on.AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar