Millalgi sügisel peaks viimaste prognooside kohaselt mängukõlbulik olema jah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustStrootman oktoobrini katki pole ? Niipalju on mainitud, et LvGle peaks meeldima. Samas eelmine suvi oleks poole odavamalt saanud.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Kõike head Machedale Gunnari käe all.
http://www.cardiffcityfc.co.uk/news/...n-1575873.aspx
Ja van Persie annab natuke aimu eesootavatest treeningutest: Every training session is intense, He is on our backs every minute. There is no space to relax, he demands full focus. We work very hard for a maximum one hour [and] 15 minutes, never longer. But these 75 minutes are enormously intense. I have never had a relationship with a coach like I have with Van Gaal, it’s very special.
http://www.independent.co.uk/sport/f...l-9440459.htmlSAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Ühes teises foorumis on viimasel nädalal ühed ja samad nimed vaid meie teemast läbi käinud..
Luke Shaw
Jordy Clasie
Bruno Martins Indi
Viktor Fischer
Edit 1.
AS kisab, et Miranda klausel 24m£ on aktiveeritud meie poolt ja mees olevat juba Manchesteris käinud lastele kooli otsimas.
Edit 2.
Delfi ka sellest kisama hakanud, Inglise meedia on vait suht.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEdit 1.
AS kisab, et Miranda klausel 24m£ on aktiveeritud meie poolt ja mees olevat juba Manchesteris käinud lastele kooli otsimas.
Edit 2.
Delfi ka sellest kisama hakanud, Inglise meedia on vait suht.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Manchester Unitedis ennast koondisele näidata on ikka väga reaalne.
Aga diil on kuulujutu tasandil. Mees on juba 29-aastane, seega oleks see selline 3-4 aastane lahendus ehk maksimum. Selles osas on klausel isegi täitsa korralik. Samas on meil 2 väga noort (Smalling, Jones) ja 1 Evans ees, et üks kogenum keskkaitsja kuluks ära küll.
Kui see transfer window jääme vasakkaitsjata, siis ma ei tea, mida ma teen... Meie kahjuks räägibki just Ashley Cole'i lahkumine Chelseast. Samas saaksime pakkuda põhikohta, kui Chelseasis on pigem azp seda kohta juba täitmas.
Shawist ilmajäämisel oleks hea variant veel Coentrao ehk...
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustKui see transfer window jääme vasakkaitsjata, siis ma ei tea, mida ma teen... Meie kahjuks räägibki just Ashley Cole'i lahkumine Chelseast. Samas saaksime pakkuda põhikohta, kui Chelseasis on pigem azp seda kohta juba täitmas.
Shawist ilmajäämisel oleks hea variant veel Coentrao ehk...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustSamas saaksime pakkuda põhikohta, kui Chelseasis on pigem azp seda kohta juba täitmas.
Shawist ilmajäämisel oleks hea variant veel Coentrao ehk...
Mis puutub HG reeglit, siis ei tohiks probleeme olla, kui tuua laenupoisid pingile vegeteerima.
Kommentaar
-
Üle 21-aastaseid mehi on praegu reaalselt 28 (Vidicid-Riod-Andersonid juba maha arvatud). HG poisid neist täpselt pooled ehk Carrick, Fletch, Young, Evans, Cleverley, Smalling, Amos, Rafael, Welbeck, Petrucci, Vermijl, Jones, Zaha, Lingard. Seda rida vaadates Petruccil, Vermijlil, Lingardil ja ilmselt ka Amosel mina reaalselt kohta ei näe. Lisaks läheb loomulikult maha Bebe, mõni lahkuja tuleb veel juurde ja ongi juba selgelt alla 25 see nimekiri.
Kindlaid jääjaid on samas vähemalt kuus (Carrick, Fletch, Evans, Smalling, Rafael, Jones) ja üpris ebatõenäoline, et nelik Young-Cleverley-Welbeck-Zaha nüüd täies koosseisus sääred teeks, seega vähemalt üks, aga pigem kaks sealt veel juurde. HG osas ei näe seega ka mingit probleemi. Hapukurk, härrased.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNonii ...
Malcolm mõistagi puhaku rahus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kui panna googli otsingusse nimed Strootman ja Keita , siis tulemus võib olla mõnele shokeeriv, aga normaalne inimene teab juba ammu et keskmine ManU fänn on pesuehtne idioot.
TemilÖluwa. @BabaTeei 23s
Roma signs Seydou Keita, seems they are preparing for Strootman’s departure.
Man Utd 24×7 @mufc24x7 36m
Keita Strootman’s replacement?
Hamza Khan @realhamzakhan 43m
Keita signs for Roma as Strootman’s replacement.
GamingZoo @GamingZoo 13m
Keita to Roma = Strootman to United??
Nathan @michaelxavick 1h
Roma have signed Keita, replacement for strootman?
Stretford Enders @MUFCTekkers 47m
Roma basically signed a Kevin Strootman replacement by getting Seydou Keita.
jne. rängad vigastused, rängad vigastusedFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar