Kus see Quagliarella muidu mängib?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Krt, mina inglisemeelse inimesena pooldaks ründes inglast. Mehi on saadaval küll, aga Manu huvi nende vastu on väike. Lemmikvariandid oleks Darren Bent ja Leroy Lita. Bent on läinud/müüdud sisuliselt ja tema hind oli ka liiga kõrge, Lita kohta ei oska öelda, aga vb on 2 noort nahaalset ründajat Manu jaoks liig.
Pole just eriti tavaline, et suurklubi otsib uut ründajat, kes sisuliselt on liitudes juba algkoosseisus, arvestades hetkeolukorda. See peaks olema ekstramotivatsioon tulemaks OT-le.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustValus ilueedi, aga peamine ikka, et ta hästi mängib
ahjaa, kindlasti peab olema lacoste toss ka, siis see kena väike krokodill ilusti näha, kui püksisäär soki sees.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitusteesti keelde võiks ka tõlgituna see raamat olla, ostaks ja loeks ära.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSissejuhatav pilt Rooney järgmisele autobiograafilisele raamatule "My life as a midget".
Ega keegi ei oska öelda millal nani, andersoni ja hargreavesi esitlemine on?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustEga keegi ei oska öelda millal nani, andersoni ja hargreavesi esitlemine on?
Kommentaar
-
ma ise ei teagi ManU taktikat aga ise paneks nii
Van Der Sar
Evra Ferdinand Vidic G.Neville
Scholes
Nani(vb Giggs) C.Ronaldo
Anderson
Rooney Saha
Pink:
Kuszczak
O'Shea
Heinze
Park
Carrick
Solskjær
Ja sorri kui mõni mees on valel kohaleGeorge Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar