Kellel LvG telefoni number on, tahaks ka sinna meeskonda tööle saada!!! Minu saab tasuta. Hahahahah 3-0! Keegi teadis sellist meeskonda nagu MK Dons?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMa pidasin silmas kõige rohkem Coutinhot ja Sterlingut. Eelmise aasta aju ja kiirus. Kui poisid samamoodi edasi arenevad, siis võib tulla neist ikka väga head mängumehed. Mina Liverpooli toetajana ei tahaks eriti neid pingil istumas näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Carlsperg Vaata postitustKeegi teadis sellist meeskonda nagu MK Dons?
Edit: Ma ootan hirmuga aega, mil sama küsimus Leedsi kohta tuleb.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas Carlsperg Vaata postitustKellel LvG telefoni number on, tahaks ka sinna meeskonda tööle saada!!! Minu saab tasuta. Hahahahah 3-0! Keegi teadis sellist meeskonda nagu MK Dons?
......
Kommentaar
-
Algselt postitas Carlsperg Vaata postitustMK Dons?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Carlsperg Vaata postitustKellel LvG telefoni number on, tahaks ka sinna meeskonda tööle saada!!! Minu saab tasuta. Hahahahah 3-0! Keegi teadis sellist meeskonda nagu MK Dons?
Iga asjalik briti jalka fänn teab, et MK Dons on edukas projekt.
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustPiinlik ei ole?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselt on tegu üsna noore fänniga. Seega rahu, vähemalt ei taha pedesid kurikaga peksta.
Õige, vabandab Carlspergi ees tahtliku solvamise eest.
0-4 ei olnud muide kaugel.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustIlmselt on tegu üsna noore fänniga. Seega rahu, vähemalt ei taha pedesid kurikaga peksta.
Vihjad kellegile?THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Carlsperg Vaata postitustOodake nüüd üks Di Maria mäng ära. See poiss on nii peenike, et iga teine inglise puujalg võib ta pooleks lõhkuda.
Kommentaar
-
"Jah. 4-0, mu vanad ja noored MK Dons sõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi."Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar