Algselt postitas Litmanen37
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust1 selline blond härra neil juba on.
Kuuldavasti maha parseldatud too murdja või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustSellist lauslollust ei julgeks väita ka täielik jalgpallivõhik!
Fulham - 117 mängu liigas, 53 väravat
ManUtd - 69 mängu, 23 väravat
Koondis - 20 mängu, 7 väravat
Ühesõnaga, kui Saha mängib siis on tast väga palju kasu. Ma väitnudki et vigastusi raviv Saha on parem kui Drogba, vaid et seda on täiesti terve Saha. Ja eeltoodud statistika räägib just seda. Mänge pole paljude aastate jooksul just kõige rohkem kogunenud, kuid nendes mängudes kus ta on kaasa teinud on ta oma väravad ära löönud. Ja lüüa sellise meeskonna eest nagu Fulham värav peaaegu igas teises mängus on saavutus omaette. Paraku pole ta Unitedi eest säranud nii nagu talt oodati, kuid oma süü on selles vigastustel. Kui Saha on põhis, on alati väravaid oodata.
Ja minu ütlus et 100% Saha on parem kui Drogba, ei olnud mõeldud Drogba maha tegemiseks vaid Saha potentsiaali välja toomiseks.
Ka mina pooldan uue ründaja ostmist (Gudjohnsen, Owen, Berbatov, Anelka) aga Saha müümine oleks ääretult rumal samm klubi poolt, sest tegelikult let's face it - vigastuste eest pole keegi kaitstud.
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustJa eeltoodud statistika räägib just seda."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustsest tegelikult let's face it - vigastuste eest pole keegi kaitstud.
Kommentaar
-
Persse kah nende ründajatega!!! Kui tõesti nii väga sinna kedagi juurde vaja (mina ei arva, et nii hädasti kedagi vaja oleks), siis ostame Darren Benti enne kui londoni raisad ette jõuavad. Ta on odavam, kui Torres ja meeskonale kasulikum kui Tevez. Igati kasulik lahendus. Tänan tähelepanu eest!
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustMina julgen. Tituleeri mind täielikuks võhikuks või kelleks iganes. Mul pohhui. Sahal pole vigastustega tõesti vedanud aga kui ta on terve olnud, pole temast paremat ründajat. Seda tõestas ta ilmekalt üleeelmise hooaja teisel poolel, eelmise hooaja alguses ning ka oma Unitedi kärjääri alguses. Rääkimata Fulhami päevadest.
Fulham - 117 mängu liigas, 53 väravat
ManUtd - 69 mängu, 23 väravat
Koondis - 20 mängu, 7 väravat
Ühesõnaga, kui Saha mängib siis on tast väga palju kasu. Ma väitnudki et vigastusi raviv Saha on parem kui Drogba, vaid et seda on täiesti terve Saha. Ja eeltoodud statistika räägib just seda. Mänge pole paljude aastate jooksul just kõige rohkem kogunenud, kuid nendes mängudes kus ta on kaasa teinud on ta oma väravad ära löönud. Ja lüüa sellise meeskonna eest nagu Fulham värav peaaegu igas teises mängus on saavutus omaette. Paraku pole ta Unitedi eest säranud nii nagu talt oodati, kuid oma süü on selles vigastustel. Kui Saha on põhis, on alati väravaid oodata.
Ja minu ütlus et 100% Saha on parem kui Drogba, ei olnud mõeldud Drogba maha tegemiseks vaid Saha potentsiaali välja toomiseks.
Ka mina pooldan uue ründaja ostmist (Gudjohnsen, Owen, Berbatov, Anelka) aga Saha müümine oleks ääretult rumal samm klubi poolt, sest tegelikult let's face it - vigastuste eest pole keegi kaitstud.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustÄärmiselt ohtlik väide. Piisab ku mõni chelski fänn võtab kuskilt statistika Orioigba kohta välja ja numbrite vastu saab siis olema päris keeruline vaielda.
pikk jutt aga point selles et drogba statistika ongi parem ning hetkel on ta ka üks maailma parimaid ründajaid aga sahal on potentsiaali vigastustest hoidumise korral Drogbale konkurentsi pakkuda ning miks mitte ka parem olla.
Kommentaar
-
See teie orogba-saha võrdlus on kaunis perspektiivitu, eriti veel 'oleks-ta-terve' kontekstis. See on jutuks umbes sama hea, et velbaum oleks sitaks hea programmeerija, kui ta ei jooks nii palju. Ehk et ilmselge, orogba võib olla üks ärritavamaid tegelasi vutiplatsil, kuid on hulka kasulikum palgaline, kui saha.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustPersse kah nende ründajatega!!! Kui tõesti nii väga sinna kedagi juurde vaja (mina ei arva, et nii hädasti kedagi vaja oleks), siis ostame Darren Benti enne kui londoni raisad ette jõuavad. Ta on odavam, kui Torres ja meeskonale kasulikum kui Tevez. Igati kasulik lahendus. Tänan tähelepanu eest!2002 FC EBS Team
2003 FC Nimeta
2004 FC Nimeta
2005 FC Nimeta
2006 Tallinn United FC
2007 Tallinn United FC
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar