Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
[QUOTE=reed;789778]Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitust. saavutab "match fitnessi".
nii moodsate väljendite taga peaks sulgudes ikka kindlapeale tõlge ka olema ma arvan!
Loll nagu lammas ma ütlen...Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustÄra plärise. Soccerneti eelis välismaiste foorumite ees on EESTIKEELSUS, aga eks igaüks ise teab, kuidas kirjutab.Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Litmanen37 Vaata postitustirw.....sa oled vist viimased aastad keksu mänginud
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustBent on aga vägagi nõus Manchesteri tulema.
summa mida charlton tahab on võrdväärne henry omaga...pole ime et peale west hami teda keegi ei taha.
Kommentaar
-
Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustKuidas sa ütleksid eesti keeles match fitness ja ära ütle, et sa ka ei oska inglise keelt.Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustEga numbrid täit tõde Saha ja Drogba vahelises võrdluses ei näitagi, sest tegu on mängijatega kelle saatus on olnud väga erinev ja mõlemal on meeskondades erinev roll. kui postitust kirjutasin siis huvi pärast vaatasin ka drogba näitajaid ning nad on tõesti paberil paremad kui Sahal, kuid nagu juba mainisin et vigastused jätavad oma jälje ning väga raske on kohe esimeses mängus peale vigastust väravaid kõmmutama hakata. võtab aega enne kui ründaja saavutab "match fitnessi". saha ei olegi hetkel drogbast parem, ma pole seda väitnudki. kui ta realiseeriks oma tohutu potentsiaali, siis küll. ega drogba kah enne eelmist hooaega ei säranud aga suutis hoiduda vigastustest, näitas hooaja alguses treenerile et tema peale võib loota ning Mourinho kasutaski teda tunduvalt rohke kui teisi ründajaid. Saha püsis samuti hooaja alguses terve ning võistles drogbaga parima väravaküti tiitlile kuid siis tabas vigastuste jada. saha viimane värav liigas tuli detsembri alguses kaaslinlaste vastu.
pikk jutt aga point selles et drogba statistika ongi parem ning hetkel on ta ka üks maailma parimaid ründajaid aga sahal on potentsiaali vigastustest hoidumise korral Drogbale konkurentsi pakkuda ning miks mitte ka parem olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustNo oleksite tasemel ei ole meil mõtet rääkida. Kuid minu arust on Saha suhteliselt suur puudus see, et ta kipub tihtipeale väga häid võimalusi kasutamata jätta. Vähemalt eelmine hooaeg see nii mulle tundus. Saha ja Drogba karjääride vahe on see, et üks on olnud suhtelislet kaua päris heas väravalöömisvormis, kuid teine vaevles pikka aega parntsusmaa keskmike pingil kuni järsku lõi õitsele.
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustÜtles sulle isiklikult? Ta on öelnud et ta ei taha west hami minna, kõik muu on puhas spekulatsioon. ei tottenham, liverpool ega ammugi mitte united pole talle pakkumist teinud...kuigi vaikselt ta loodab ja ootab spursi pakkumist.
summa mida charlton tahab on võrdväärne henry omaga...pole ime et peale west hami teda keegi ei taha.
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustHenry on veits vanem ka, kui Bent. Tahaks näha lolle(peale Reali ja Barca), kes sellise raha eest ostab suht vana mehe juba. Meenutuseks Rooney eest käidi välja 27 miljonit naela, kui ta oli 19-20. Tema mängib võib mängida klubi eest vabalt üle kümne aasta ja tenida raha tagasi. Henry veavalt oma lepingut enam pikendab. Ja kindlasti soovib Bent Charltonist lahkuda, sest Coca-cola pole tema taseme jaoks. Kuhu veel minna, kui mitte meistrite juurde?? Sir Alex on huvi tema vastu kinnitanud juba eelmisel suvel ja peale head hooaega tema poolt (mitte Charltonil tervikuna) peaks huvi jätkuma. Aga noh, mida mina ka tean...
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustHenry on veits vanem ka, kui Bent. Tahaks näha lolle(peale Reali ja Barca), kes sellise raha eest ostab suht vana mehe juba. Meenutuseks Rooney eest käidi välja 27 miljonit naela, kui ta oli 19-20. Tema mängib võib mängida klubi eest vabalt üle kümne aasta ja tenida raha tagasi. Henry veavalt oma lepingut enam pikendab. Ja kindlasti soovib Bent Charltonist lahkuda, sest Coca-cola pole tema taseme jaoks. Kuhu veel minna, kui mitte meistrite juurde?? Sir Alex on huvi tema vastu kinnitanud juba eelmisel suvel ja peale head hooaega tema poolt (mitte Charltonil tervikuna) peaks huvi jätkuma. Aga noh, mida mina ka tean...
Pealegi Benti ManU-sse minekut ei usu ma üldse. Esiteks oskab ManU rahaga Spursist arukamalt ümber käia. Teiseks paistab Bent olevat pigem nende mängijate seast, kes ei ole mingil tingimusel nõus Londonist lahkuma. Jääb pigem kogu ülejäänud karjääriks tiirlema nn õdusasse pealinna kolmnurka West Ham - Tottenham - Chelsea. Muid variante eriti pole.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust. Teiseks paistab Bent olevat pigem nende mängijate seast, kes ei ole mingil tingimusel nõus Londonist lahkuma. Jääb pigem kogu ülejäänud karjääriks tiirlema nn õdusasse pealinna kolmnurka West Ham - Tottenham - Chelsea. Muid variante eriti pole.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas mehis Vaata postitustHenry on veits vanem ka, kui Bent. Tahaks näha lolle(peale Reali ja Barca), kes sellise raha eest ostab suht vana mehe juba.
Täielik ehku peale minek. Mõlemad näitasid seal küll, et potensiaali on, aga sellisest liigast EPLi nad tuua sellise raha eest...pff, kes nüüd loll on. Nad pole veel midagi tõestanudki.
Henry on 29 aastane ja tal on oma 3-4 head aastat veel ees. 24 milli euri Henry eest on igal juhul bargain (väga hea tehing!). Mees on aastaid juba maailma parimate ründajate seas olnud jne.
Täielik OT oli muidugi, aga suht imelik oli lugeda, et 24 M eurot Henry eest on kõvasti üle makstud jne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar