Algselt postitas count
Vaata postitust
ikkasaab, ikkasaab. tähendab ma nüüd väidan siin ausalt et tänane mäng oli mõnesmõttes hea õppetund, tegelikult iga õppetund on hea. ma ausalt usun, et tiim tuleb tagasi tugevamana ning ühtsemana. loomulikult on kaitse täielik sitt ja pask, ma ei vaidle vastu, tuleb lihtsalt talve aknani vastu pidada, ma usun et shaw-rojo-smalling/evans/jones-rafael kaitseliin hakkab mingi hetk juba viisakamalt pidama ning sellist õnnetut olemist enam platsil eriti ei näe.
falcao mängis oma teise mängu unitedi eest, elu esimese mängu premmis, nagu ka blind, di maria, pmst herrera, rojo. peabki sulanduma. lähebki aega. ma ka alati väiksena FMi pelades mõtlesin et miks küll kohe uued ostud nii hästi ei mängi kui eelmises tiimis? team chemistry. tuleb mis tuleb, ma olen ikkagi optimistlik.
ja nüüd kui sa mind prouaks kutsud siis sa väidad et ma olen elegantne ja/või abielus, ma ei teagi millest sa nüüd niimoodi arvad aga veidi kahtlane et sa mulle külge lööd. oma peenist võid sa kusagil mujal ka voolida.
top1 lugu ei eksisteeri ning van gaal tuleb ja teeb ära sest ta on nii kõva treener. veel küsimusi?
"That said, we shouldn't have capitulated like that. It was like Nani and Real Madrid all over again. "
Kommentaar