320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTa küsis ju, et kellega et CLis vastakuti lähete?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTa küsis ju, et kellega et CLis vastakuti lähete?
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustNaljakas, kuidas Arsenali fännid oma igavese neljanda kohaga sitsivad siin, nagu nad oleks mingi jõhker meistermeeskond.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustära ilgu siin, neljanda koha karikast ilusamat maailmas ei ole.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Tõepoolest, sest manku rahaasjad on ju viimastel aastatel olnud lust ja lillepidu. Ei pea mingi suvalise tondi laenu maksma ega midagi. Elatakse puhtalt ameerika sugardaddy rahakoti peal, kes igal aastal sadu miljoneid sisse pumpab, sest ega klubi ise ei teeni ju midagi.
Ja ühe mõtte võib-olla lisaksin siia juurde veel. 2-1-1-2-1-1-2-1-1-1-3-1-3-3-2-1-1-1-2-1-2-1-7. Piirid, allapoole. No tõesti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustJa ühe mõtte võib-olla lisaksin siia juurde veel. 2-1-1-2-1-1-2-1-1-1-3-1-3-3-2-1-1-1-2-1-2-1-7. Piirid, allapoole. No tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustJa ühe mõtte võib-olla lisaksin siia juurde veel. 2-1-1-2-1-1-2-1-1-1-3-1-3-3-2-1-1-1-2-1-2-1-7. Piirid, allapoole. No tõesti.
Mida ma pidasingi silmas, et Arset on kombeks narrida selle neljanda osas, samas on see täpselt seal viimased kümme aastat, kus rahakott on lubanud. Ning allapoole läheb tavaliselt pea kõigil, aga too välja kus keegi top 4 lõpetanute seas üle oma võimete on hüpanud +2 +3 või +4 kohta.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustAllapoole oma rahakoti piire.
Mida ma pidasingi silmas, et Arset on kombeks narrida selle neljanda osas, samas on see täpselt seal viimased kümme aastat, kus rahakott on lubanud. Ning allapoole läheb tavaliselt pea kõigil, aga too välja kus keegi top 4 lõpetanute seas üle oma võimete on hüpanud +2 +3 või +4 kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKuidas on võimalik esimest kohta saades veel rohkem "üle oma võimete" hüpata ning mis on selle kriteeriumiks?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEi ole kindel, millest sa hetkel räägid. Mina räägin meeskonna eelarvetest.
Kommentaar
-
Muide, psühholoogiliselt on a la ManU ja underdogi fännamine sarnaste eesmärkidega asi. Oma eneserahulolu parandamine. Lihtsalt kriteeriumid, mille abil seda tehakse, on erinevad. ManU fänn saab rahulduse regulaarsest võitmisest. Underdogi fänn saab rahulolu teadmisest, et ta on kuidagi eelnevast subjektiivselt (enda jaoks) parem, sest tema justkui ei ole läinud "lihtsamat teedpidi".
Lõpptulemus on üks. Mõlemad on enesega rahul.
Nii et choose your poison, aga ei ole mõtet niisama hüpata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar