No ma ei tea LVG. Nahhuijaa neid kahte vahetust oli vaja poolajal teha, mis paremaks läks ? Ja mis case Rafaeliga on , sest Valencia on ikka hunnik õnnetust. Di Maria muidugi idikas ,aga need vahetused pigem tegid olukorda sitemaks..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustteine kollane kohtuniku näppimise eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustmis kuradi sukeldumised nüüd toimuvad, CR mõju vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustBraavo. MOTM Oliver"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustBraavo. MOTM Oliver
Igaljuhul... tänud õhtuse entertainmenti eest★★★★★★
Kommentaar
-
Eelmine aasta kõik vingusid, et kui kehv ikka Moyes on. Reaalsus on aga see, et Moyes oli karika võitmisele lähemal kui LVG (Carlingus poolfinaalis kaotus alles pennudes, kui ma õigesti mäletan).
Lisaks tundub, et VanDaal on mõnelt mängijalt mõistuse ära viinud. Kõige pealt Di Maria. Üks kollane mõttetum kui teine, vend veab lihtsalt 1-2 kaotusseisus tiimi alt. Teiseks Januzaj. Ilusti lüpsab äärel 2 arsenali mängijat ära ja jõuab karistusalasse. Tundub nagu hea võimalus 10 mehegagi väärtuslik viik kätte saada. Aga mida ta teeb? Lihtsalt viskab ennast pikali, saab kollase ja laseb hea võimaluse raisku.
#Moyesback
Kommentaar
-
Nu i nu. Kui ikka kaks väravat ja maailma kõige idiootsem punane endale ise rõõmsalt ehitada, siis suudab tõesti isegi Arsenal Old Traffordil võita. Lõpus vähemalt võideldi kümnekesi mehemoodi, see jääb kahtlemata positiivse poole peale.
Bellerini võimaliku teise kollase olukorda ei peetud muidugi vajalikuks isegi korduses näidata, kuradi kahtlane ta igatahes tundus küll. Mis neid punases särgis kukkujaid puudutab, siis oskaks vähemalt õigel hetkel...
Ja ma tõesti ei kujuta ette, mida see Rafael seal trennides teeb, kukub iga kord palli saades kõhuli ilmselt. Sest kui selle esituse pealt ka nüüd pühapäeval Spursi vastu Valencia mängib, siis enam ei mõista üldse.
e: di Maria on selgelt hädas liigse tahtmisega ja Januzaj lasi eelmisel hooajal täpselt samasuguseid. Siia küll minu arust van Gaal ei puutu kuidagi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar