Algselt postitas Mõmmik
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
Ise arvan, et kui ta saaks mõned mängud jutti mängida siis küll hakkaks ka väravaid tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustLVG :
"We gave the ball away in an area where you cannot give the ball away and that’s very disappointing," the manager said. "I think the best man in my team made the error and it was decisive. These things happen."
Vana saab jah omamoodi ikka asjadest aru.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustWelbs vs luiz http://soccernet.ee/luiz-vabandan-et-varavat-tahistasinOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustKuna Soccernetist sa Wellbecki mängujärgset intervjuud ei leidnud, siis ta polnud manut austav? Braavo
lisaks veel ära, et imo on suur vahe kas oled alates pisikesest põnnist peale terve elu ühes klubis olnud või kuskilt portugalist tee leidnud chelseasse kolmeks aastaks
Edit:
Ei tea, ma olen vist tõesti vanaks jäänud, et enam ei mõista irooniat? Mina sellest postitusest seda ei leia.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Kui sa nüüd natuke veel kasvad ja irooniat tundma õpid, siis püüa mu öeldu uuesti lahti mõtestada. Naljana võivad olla mõeldud ka laused, kuhu naerunägu järgi pole topitud, selline vanakooli värk.
Mujalt lisaks oled lugenud, siis mis Welbs vs Luiz vastandamist sa toodad siin? Mõlemad olid mängujärgselt väga viisakad ja aupaklikud eelmise klubi suhtes. Danny rõõm värava järel oli suunatud Hollandi kalkuni poole.
Welbeck kirjutasin valesti. Anna andeks. Ma parandaks su grammatikavead ka ära, aga Internetis saaks ruum otsa siis.Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusthärra Baskini surmapäeval tundub sitt huumor lausa kriminaalsena. mine koju, mongol.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar