Algselt postitas žurnalist
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitustÜks halb aasta ja üks keskpärane aasta muudab ühe suurima klubi maailmas kategooriliselt väikeklubiks... palju õnne noh. Debiilne avaldus.
Liverpool on sellisel juhul muidugi Pärnu linnameeskonna tasemel väikeklubi, eksole.
Fännibaas, bränd, RAHA ei loe üldse sellises vallas, eksole.
10-11, 11-12 hooaegadel oli Bayern München ka väikeklubi.YNWA
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas Ruuni vigastuse kohta uudiseid on? Eile tundus, et sai viga ja sellepärast vahetati välja.
rohkem pole suud paotatud veel..Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVan Gaal confirms knee injury for Rooney: 'We have to wait' to learn severity
rohkem pole suud paotatud veel..
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustManu "ülejäägid" veavad Real Madridi tiitlite suunas. Kui me soovime olla suurte poiste mängus, siis ei tohi oma parimaid koguaeg Realile müüa/anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas FTorres Vaata postitustMängijate unistus on mängida Realis, Barcas või Bayernis. ManU lihtsalt ei ole enam selline klubi, mis vastaks mängijate ambitsioonidele, te saate tänu rahapatakale tippude ülejäägid (nt Mata või Di Maria).
Kommentaar
-
Terve hooaeg olen öelnud, et pole van Gaalil midagi käpas, vaid on lihtsalt üle ootuste hästi läinud ja KOHE kui hakkasin nendesse uskuma tuli Evertoni käest 0:3 leige saun.
Aga still. CL koht on teil kohe KINDLASTI käes ning see oligi ju selle hooaja eesmärk. Ainuke asi millest ma ei saa ega hakkagi aru saama on Chicharito keiss. Kuuldatavasti on United nõus ta £10m eest ära andma. Balo maksis vist 6 milkut rohkem?
Realile ma ei usu, et ta sobib ("liiga odav"), kuid samas suurele osale fännidest oleks ta vägev üllatus.
P.S. Mingid jutud (jah mingid on alati) käivad, et ManU tahab Dynamo Roman Zobninit. Täiesti null või mingi tõepõhi võib isegi olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustTerve hooaeg olen öelnud, et pole van Gaalil midagi käpas, vaid on lihtsalt üle ootuste hästi läinud ja KOHE kui hakkasin nendesse uskuma tuli Evertoni käest 0:3 leige saun.
Aga still. CL koht on teil kohe KINDLASTI käes ning see oligi ju selle hooaja eesmärk. Ainuke asi millest ma ei saa ega hakkagi aru saama on Chicharito keiss. Kuuldatavasti on United nõus ta £10m eest ära andma. Balo maksis vist 6 milkut rohkem?
Realile ma ei usu, et ta sobib ("liiga odav"), kuid samas suurele osale fännidest oleks ta vägev üllatus.
P.S. Mingid jutud (jah mingid on alati) käivad, et ManU tahab Dynamo Roman Zobninit. Täiesti null või mingi tõepõhi võib isegi olla?
Kommentaar
-
Kui nüüd Realile transfer ban väänatakse, kas tõenäoliselt hakkab kehtima kohe sellest suvest või järgmisest aknast ? Hetkel veel liiguvad jutud, et Lloris on varu variandiks välja valitud, kõik sõltub De Geast. Samas tänane Independent kirjutab ,et peaks hästi minema.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar