Muide, VS2 peaks ka täna kell 21:00 ManU-Interi mängu näitama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Väike täpsustus, mäng algab 22:00 siiski. Kellel Viasati võimalus puudub, siis tuletan veel meelde, et neti teel näeb muide üsna head pilti ka MUTV Online'ist, kuutasu kõigest 4£ ehk suts alla saja krooni. Krediitkaarti omaval fännil tasub muidugi kohe aastane (40£) regamine ära teha.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas -mirko- Vaata postitustKusjuures väike naiivne lootus jääb,eet ehk 2-3 hooaja pärast ostetakse mees tagasi
okei,reaalsuses päris nii pole, kuid, mine sa tea.
Kommentaar
-
Algselt postitas estone Vaata postitustÕudne kaitse Manul:S (edit: esimene poolaeg)
3:2 interi kasuks,Adriano löi omavärava vst nagu ma aru sainreal
Kommentaar
-
Algselt postitas estone Vaata postitustÕudne kaitse Manul:S (edit: esimene poolaeg)
Adriano omavärav oli ka juvileerile omaselt täpselt sooritatud
edit: ja mis teenete eest veel värdi kuklasoenguga, kuid muidu uhke nimega Eagles platsil on ?
Miljon tuhat korda oleks soovinud ennem uusi tegelasi näha.
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustma ütleks, et ka Evra on erakordselt sitt olnud
Vähemalt ei saa seda Vidic'i kohta öelda“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas dreyd Vaata postitustedit: ja mis teenete eest veel värdi kuklasoenguga, kuid muidu uhke nimega Eagles platsil on ?
Miljon tuhat korda oleks soovinud ennem uusi tegelasi näha.
Kommentaar
-
Mõnes mõttes väga vajalik laks õigel hetkel vastu näppe, ei lase meestel liiga rahulolevaks muutuda. Pole see jalgpall ka päris nii lihtne, et kui vaja, siis lükkame aga seitse ühepuutesöötu järjest ja ongi jälle värav. Okei, kaks-kolm korda oleks peaaegu välja ka tulnud, aga ikkagi. Rünnak ongi tegelikult täiesti ok, aga kaitse... Eriti rabe oli tõesti Vidic ja Evral jääb ka loodetavasti ükskord ometi meelde, et sellises formatsioonis ei ole tema põhipositsioon kuskil vastase kasti joonel. Ja Eagles muide oli minu meelest täitsa okei, v.a see, et natuke rabistas (minu teada oli see tal esimene mäng Old Traffordil põhis alustada) ja kõik pealelöögid pigem staadioni kohal lendavaid kajakaid kui väravat ohustasid. Uusi poisse ei näinud sellepärast, et kõik kolm on natuke katki, seega ilmselt mängib Eagles ka pühapäeval. Peale tema ja Fletchi ei olegi momendil ju sinna keskele kedagi võtta, Oweni põlv olevat ikka veel valus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar