Kaine peaga läheb järjest raskemaks,peab tunnistama. Reali mina ja maailm on siililegi selge. Küsimusi tekitab praegu pigem De Gea heaolu viimane aasta lepingust, enne EM-i, mis ma arvan on talle esmatähtis. Olla meie eest kindel number üks või riskida hullumeelse professoriga ja Casillasega. Eriti veel, kui me oma jonni peale surume, millegipärast usun, et Ed ja van Gaal seda ka teevad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustKaine peaga läheb järjest raskemaks,peab tunnistama. Reali mina ja maailm on siililegi selge. Küsimusi tekitab praegu pigem De Gea heaolu viimane aasta lepingust, enne EM-i, mis ma arvan on talle esmatähtis. Olla meie eest kindel number üks või riskida hullumeelse professoriga ja Casillasega. Eriti veel, kui me oma jonni peale surume, millegipärast usun, et Ed ja van Gaal seda ka teevad.
De Gea enda seisukohast.. nii ManU's kui Realis oleks ta valik number üks. Casillase hirm pole ka just täielikult põhjendatud, on korduvalt öelnud, et tema tahab olla karjääri lõpuni klubi juures, vajadusel ka teine number. De Gea ning tema esindajad on kord rääkinud, et Casillase eksistents neile probleeme valmistab, kord räägivad, et ei näe probleemi. Suurem häda De Gea puhul seisneb pigem linnrivaalides, küsimus on, kuivõrd ta ise seda tajub.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustMadridis sündinud, esimeseks tiimiks Atletico. Ja nüüd minna Reali? Ja arvata, et Atleti fännid ei survesta teda niivõrd, et mehel tekib kiire kahetsus - no kurat pidin ma siia tiimi tulema? Atleti teeb ta elu põrguks.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKüsin veel korra, et kas Ronaldo viimane aasta tekitas ka räiget sisemist diskomforti kuidagi. Ses mõttes, et arvamust omada muidugi võib igasugust, lihtsalt mõni on kummalisem kui teine.
muidugi ideaalne olukord oleks jätta ta aastaks ja loota, et realikene uue treeneri poolt "korda" tehtaks. Aga siis on see jama, et jaanuaris tehakse juba leping ära äkki.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustTäpselt seda ma pidasin silmas. Aga kui see mõjutaks oluliselt tema otsust, siis need De Gea Reali jutud oleksid ammu juba vaibunud. Pigem on jäänud mulje, et mees ise seda väga hästi ei taju.
Kommentaar
-
Algselt postitas RealFan Vaata postitustRealis saab temast samuti number üks, kas just kindel kuid siiski.Algselt postitas RealFan Vaata postitustDe Gea enda seisukohast.. nii ManU's kui Realis oleks ta valik number üks.
Algselt postitas RealFan Vaata postitustReali mina ja maailm.. vähemalt investeeritakse saadud raha meeskonda, kedagi ei koti, milline on ostude mõju ManU-le või mõnele teisele suvalisele meeskonnale.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas KarlErik Vaata postitustDe Gea tahetakse Ramosega vahetada. Kahtlen, kas Ramos läheb.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustRamos teeb Rooneyt.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKepib mingit vanamutti ja istutab munnikarvad pähe?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKepib mingit vanamutti ja istutab munnikarvad pähe?SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
Jesse peaks saama korralikult võimalusi see pre season ka, juba eelmisel aastal oli ta algusest saati üsna LvG plaanides sees aga siis sai raske vigastuse kohe hooaja esimeses mängus Swansea vastu ja hiljem sai Derbys laenul olles uuesti vormi koguda.
Eelmisel aastal juba paljud asjapulgad pakkusid et Januzaj ja Lingard võtavad Unitedi ääred üle paari kolme aastaga. Nüüd neil Memphis ka eakaaslasena pundis, lisades veel supersigning Di Maria ja vana hea Young. Peaks nagu üsna kindlustatud olema need positsioonid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar