Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuule Marv mine potile - seda vana suppi nüüd üles soojendada. Üks asi on RVP klubivahetused ja pallurikarjäär aga miski rahamaia tädi luulusid veel 10 aastat hiljem meenutada on küll bullshit. Vend sai niigi ebaõiglaselt pogris olla juba selle pärast.
Ma saan aru, et Fellakast vormitaks ikkagi ründaja.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
See on tõepoolest naljakas, kuidas Arsenali fännid siin lõplikku ja vankumatut tõde kuulutavad. Kuidas kõikidel ManU fännidel pohhui on ja kuidas RvP pikemaks top4 trofee heitlusesse jäädes oleksid kõik Arsenali fännid oma lastele pannud nimeks Robin (soost sõltumata) ja oma alaseljale tatoveerinud hollandlase nime. Ja kandnud nädal enne ja nädal pärast hollandlase sünnipäeva tema nimega Arsenali särki, kordagi seljast võtmata jnejnejne.
Või siis ? Kui oleks lahkumise asemel olnud 2 keskpärast vigastusi täis hooaega ja oleks siis läinud Arsenalist Türki. Siis oleks ka fännid lõpuks olnud "meeh, tubli poiss, andis meile paar-kolm korralikku hooaega. Edu nüüd, ootame uut Henry'd" ...
See on tõepoolest naljakas, kuidas Arsenali fännid siin lõplikku ja vankumatut tõde kuulutavad. Kuidas kõikidel ManU fännidel pohhui on ja kuidas RvP pikemaks top4 trofee heitlusesse jäädes oleksid kõik Arsenali fännid oma lastele pannud nimeks Robin (soost sõltumata) ja oma alaseljale tatoveerinud hollandlase nime. Ja kandnud nädal enne ja nädal pärast hollandlase sünnipäeva tema nimega Arsenali särki, kordagi seljast võtmata jnejnejne.
Või siis ? Kui oleks lahkumise asemel olnud 2 keskpärast vigastusi täis hooaega ja oleks siis läinud Arsenalist Türki. Siis oleks ka fännid lõpuks olnud "meeh, tubli poiss, andis meile paar-kolm korralikku hooaega. Edu nüüd, ootame uut Henry'd" ...
Kommentaar