Algselt postitas vaikiv mees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Loogika juba ütleb, et ingel kuradite punti ei sobi, peab paika küll.SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
Kommentaar
-
See on ikka täitsa hämmastav, kuidas nende argentiinlastega nii järjepidevalt ja kapitaalselt viltu saab vedada. Objektiivselt oleksid kõik justkui pidanud olema kindla peale ostud, aga esimene osutus ootamatult hädapätakaks. Teine oli platsil päris hea, paraku jonnipunn ja lõppkokkuvõttes lahkus või õigemini saadeti kus kurat täieliku tropina. Kolmas oli veel parem mängija, paraku ka veel suurem munn (näete kerget mustrit arenemas võibolla juba...). Neljas on nüüd ka parajaks mökuks osutunud, kes esimeste probleemide tekkides tuld tõmbab. Järgmiseks siis ilmselt Rojo ja Romero aitavad de Geal transfer requesti kirjutada, saaks ilusti täiskomplekti kokku.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustHeinze oli täispask algusest lõpuni ja oleks võinud for the lulz sinna Liverpooli mängima jõuda kah. Veron oli igast otsast wouldashouldacoulda, aga hädapätakas on väga harsh öelda. Mõhk ja Tölpa on küll täppi kirjeldatud.
See argetiinamasti müstiline n-ö õige keskkond oleks siis ilmselt iseloomustatav sõnadega "nagu s*tt pilpa peal"? Sest umbes sellist kohtlemist on nii mõnigi härra neist täitsa avalikult nõudnud. Et seda jah õnneks vist ei pakuta selles klubis.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustHeinze "sooritus" San Sirol 2007 oli legendaarne. Ma ei usu, et ma sellel tasemel üldse kunagi halvemat individuaalset kaitsemängu näinud oleks kui too jorss selles null-kolmes.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustSee argetiinamasti müstiline n-ö õige keskkond oleks siis ilmselt iseloomustatav sõnadega "nagu s*tt pilpa peal"? Sest umbes sellist kohtlemist on nii mõnigi härra neist täitsa avalikult nõudnud. Et seda jah õnneks vist ei pakuta selles klubis.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustKui ei pakuta, siis pole ju ka imestada, et võõrama kultuuri mehed floppavad.
Umbkeelsuse tähelepanek on muidugi õige.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo argentiinlasi on Inglismaal mänginud ikka paar tükki rohkem kui need neli pöialpoissi, kellest eespool juttu. Et siiski pigem mankul on võssa läinud valikutega.
Umbkeelsuse tähelepanek on muidugi õige.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNo argentiinlasi on Inglismaal mänginud ikka paar tükki rohkem kui need neli pöialpoissi, kellest eespool juttu. Et siiski pigem mankul on võssa läinud valikutega.
Umbkeelsuse tähelepanek on muidugi õige.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar