Algselt postitas FTorres
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEt sa mulle uhkelt soccerneti pmi saatsid, et sulle meeldib seksida, äkki peaks selliste postituse asemel enda meelishobiga tegelema?
Meanwhile olla Dively enda lepingut pikendanud. Sõi ta oma meeletu arvu väravate ja väravasöötudega Ingli välja ja nüüd sööb ka Depay? Elame-näeme.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustVeel otsekohesemalt ei saanud teda enda kaissu "hobiga" tegelema kutsuda?
Meanwhile olla Dively enda lepingut pikendanud. Sõi ta oma meeletu arvu väravate ja väravasöötudega Ingli välja ja nüüd sööb ka Depay? Elame-näeme.
Aga, et kes igalpool mujal lurkimas ei käi siis pääris hea töö tehtud: http://www.redcafe.net/threads/manchester-united-goals-in-gfycat-form.407722/
1987-2015 kõik väravad gifidena.
Ja kes arvab romero homme põhisse ja teab mis stiili mängu eeldada kaitse ja vv liinil, siis nautige romero apsakaid. Https://www.youtube.com/watch?v=ZynS7SMoCiYAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJa kes arvab romero homme põhisse
LVG nii ei arvagi
ju siis Romero puhkab veel reisist ja elab sisse,
aga kuna pressiteateid tema halva hetkevormi kohta ei ole siiani avaldatud,
tuleb teade Johnstone'i alustamise kohta veidi ootamatultGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustLVG nii ei arvagi
ju siis Romero puhkab veel reisist ja elab sisse,
aga kuna pressiteateid tema halva hetkevormi kohta ei ole siiani avaldatud,
tuleb teade Johnstone'i alustamise kohta veidi ootamatult
Ja ma siiski olen suhteliselt pessimistlik selle ründeliini osas. Okei, Rooney, no ütleme, et lööb oma väravad ära. Aga kui läheb katki? Plaan B on Wilson või Depay või Herneke? No ei sisenda kindlust. Muidugi poleks mul midagi selle vastu kui tõestatakse vastupidist. Aga oleks oodanud, et selles osas võetakse midagi ette.
Aga noh, homme hakkab pihta ja saab parema pildi ette, mis seisus on meeskond.
Ahjaa, meeskonna numbreid vaadates tundus päris huvitav seik, et Evans ei lahkunudki. Huvitav, kas on enne akna sulgumist veel arenguid selles osas?
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustKus Lindegaard on? See vend on veel klubis üldse w? Enamasti sai korralikult hakkama küll ju.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar