Vastus teemale \'Manchester United FC\'
Tegin nalja pärast väikese ennustuse taolise asja, ehk siis küsimus:\"Milline on Manu koosseis tuleval hooajal premier leagues?\" ja ma arvan et see saab olema, koos uute ostudega selline:
19.Edwin van Der Sar
------------------------
2.Gary Neville
6.Wesley Brown
5.Rio Ferdinand
4.Gabriell Heinze
------------------------
7.Cristiano Ronaldo
13.Owen hargreaves
16.Michael Carrick
18.Paul Scholes
------------------------
8.Wayne Rooney
10.Adriano
Kõik võiksid selliseid koosseisu ennustusi teha, siis oleks hea vaadata tuleval hooajal...
keskväljast nii palju, et äärtel oleks owen h ja ronaldo, owen h saaks äärel hakkama küll, ta mängis ju inglismaa koondises isegi vasak ääre-kaitset :P
aniway, kriitikud, kelle arust loll mõte, andke tuld ja kritiseerige, ma pole vastu
Tegin nalja pärast väikese ennustuse taolise asja, ehk siis küsimus:\"Milline on Manu koosseis tuleval hooajal premier leagues?\" ja ma arvan et see saab olema, koos uute ostudega selline:
19.Edwin van Der Sar
------------------------
2.Gary Neville
6.Wesley Brown
5.Rio Ferdinand
4.Gabriell Heinze
------------------------
7.Cristiano Ronaldo
13.Owen hargreaves
16.Michael Carrick
18.Paul Scholes
------------------------
8.Wayne Rooney
10.Adriano
Kõik võiksid selliseid koosseisu ennustusi teha, siis oleks hea vaadata tuleval hooajal...
keskväljast nii palju, et äärtel oleks owen h ja ronaldo, owen h saaks äärel hakkama küll, ta mängis ju inglismaa koondises isegi vasak ääre-kaitset :P
aniway, kriitikud, kelle arust loll mõte, andke tuld ja kritiseerige, ma pole vastu
Kommentaar