Muide see uus poiss Shaw on ikka kuradima hea. Koos Darmianiga selle suve parimad ostud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
-
Teades teie loosiõnne siis Fixed
Selline Barca/Juventus/PSG, Arsenal/Utd/City, Sevilla/Roma/Lyon, Wolfsburg oleks päris magus (elimineeri riigi järgi ise valikuid)Kommentaar
-
Ma sooviks ühte Itaalia klubi näha, et saaksid ka nemad meie kaitsetalentide andega tutvust teha. Ehk näiteks meeldiks Juve/PSG, Lyon/Galatasaray, Mönchengladbach/Malmö grupp. Piisavalt atraktiivne, kuid samas ei midagi hullu taseme poolest.
Omamoodi naljakas oleks ka Zeniit, Sahtjar, Astana trioga madistada. Ehk satub see siiski mõnele premmi konkurendileKommentaar
-
Ei aitäh meie poolt, aga City võtaks kindlasti vastu. Neile meeldib reisida ja ehk saavad jälle alagrupist ka edasi. Samas ükskõik kes Astanat ei saa võib õnnelik olla (mida kuradit nad üldse CLis teevad? Puhas Aasia ju)Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
-
Minu postist kus ma fixisin murdocki ennustust? Aga suht straightforward group ja edasipääs terendab teil juba silme ees.
Ja nagu ka city kohta ütlesin siis usun et nad oleks pigem need pikad reisid võtnud kui selle surmagrupi (kuigi peaksid ka sealt paberil probleemideta edasi saama)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Eelmine hooaeg Shaw sai nii vähe stabiilselt mängida, et sisuliselt nagu Abou Diaby effekt - complete new signing!
Kommentaar