Muide see uus poiss Shaw on ikka kuradima hea. Koos Darmianiga selle suve parimad ostud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustMuide see uus poiss Shaw on ikka kuradima hea. Koos Darmianiga SELLE suve parimad ostud.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustCLi grupp saab selline (kristallmunandi..ptüi, kuuli peat vaatasin):
PSV
ManU
Olympiacos
Malmö
Selline Barca/Juventus/PSG, Arsenal/Utd/City, Sevilla/Roma/Lyon, Wolfsburg oleks päris magus (elimineeri riigi järgi ise valikuid)
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustWhat??
Kommentaar
-
Ma sooviks ühte Itaalia klubi näha, et saaksid ka nemad meie kaitsetalentide andega tutvust teha. Ehk näiteks meeldiks Juve/PSG, Lyon/Galatasaray, Mönchengladbach/Malmö grupp. Piisavalt atraktiivne, kuid samas ei midagi hullu taseme poolest.
Omamoodi naljakas oleks ka Zeniit, Sahtjar, Astana trioga madistada. Ehk satub see siiski mõnele premmi konkurendile
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustOmamoodi naljakas oleks ka Zeniit, Sahtjar, Astana trioga madistada. Ehk satub see siiski mõnele premmi konkurendile
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustOmamoodi naljakas oleks ka Zeniit, Sahtjar, Astana trioga madistada. Ehk satub see siiski mõnele premmi konkurendileJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVene ja ukraina poisse vist ühele väljakule veel ei lubata?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustVene omad peaksid eraldusmärkideta tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkellegi kristallkuuli vaatamine on juba natukene õnnestunud, esimesest potist tuli PSV
edit: ma ei tea kus ma lugesin, et PSV ennustati
Ja nagu ka city kohta ütlesin siis usun et nad oleks pigem need pikad reisid võtnud kui selle surmagrupi (kuigi peaksid ka sealt paberil probleemideta edasi saama)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar