Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitusttolle hetke maailma suurima sissetulekuga jalgpalluriks, palgaga veerand milli nädalas,
sai Rooney siiski juba SAFi ajal,
viimane lepingupikendus 300k peale üle-eelmisel hooajal oli suurusjärku arvestades ainult mõningane korrektsioon ülespooleInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustAustin vähe parem variant pole kui Martial?
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitusthttp://www.fff.fr/actualites/164024-...e-pour-martial
20-aastase ennast mitte eriti tõestanud ründaja eest 36 milli? Noh ehk on siis pikalt skauditud teda ja kaalutletud ost või midagi sellist
Austiniga võrrelda on muidugi nunnult ignorantne. Üks on oma võimete tipu saavutanud veidi ühekülgne mängija, kelle põlved on tiksuv pomm, teine on äärmiselt talendikaks peetav noor, kelle lagi võib olla krt-teab-kui-kõrge. Mitte et ta selle pealt nii palju väärt oleks though
Kommentaar
-
Martialiga on see, et kui mehel tuju peal on, siis on ikka väga-väga hea mängija. Et noh, bags of potential ja muud jutud.
Siiski arvan, et Old Trafford pole päris see koht, kuhu nii noorel (potentsiaalsel) staaril hetkel tulla tasuks. Liiga ebastabiilne, pole nagu siiski näha, et see projekt mingis kindlas positiivses suunas väga liiguks.
Van Gaal oskab vihast nägu küll teha kui kehvasti läheb ja pressikonverentsidel kildu visata ja olekski peaaegu nagu "päris"...aga no ega Unitedil pole ju ikkagi Unitedi aurat veel ja ega ei näe seda tekkimas ka veel niipea.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustHernes Leverkusenisse minemas.
Eilsed Martiali hinna rumorid on praeguseks poole võrra väiksemaks kuivanud, mitte et seal klubi jaoks mingit vahet oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas delorean Vaata postitustaga no ega Unitedil pole ju ikkagi Unitedi aurat veel ja ega ei näe seda tekkimas ka veel niipea.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitust
Eilsed Martiali hinna rumorid on praeguseks poole võrra väiksemaks kuivanud, mitte et seal klubi jaoks mingit vahet oleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar