Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpiinlik võik sellise pakkumisega üldse lagedale tulla. See pakkumine kehtib ainult õigetele spordimeestele, kes kes julgevad ikka enda masinad joonele panna. suvalisi bette võin triobetis ka teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustSorri, Unitedi vastu olemine on mu "teine klubi".buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustPole ammu nii endale meeldivat koosseisu näinud. 3:0 ez win, ez money
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustKaua võib seda Blindi mängitada keskkaitses, see ei hakka kunagi töötama top klubide vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas RVN Vaata postitustKaua võib seda Blindi mängitada keskkaitses, see ei hakka kunagi töötama top klubide vastu.
Kui Wolfsburg ära lõi, siis ma mõtlesin et see on mingi halb nali...ehk nüüd hakatakse Eestis levivate kanalitew pealt päris mänge ka näitama ja ei raisata eetriaega sellisele üle haibile.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ma olen pikalt mõelnud, mis oleks, kui Mata mängiks keskel, paremal keegi lahe(di Maria, Pedro), vasakul Memphis ja ees Martial. Kapten Bastian/Mike/de Gea. faking sell rooneh, üks normaalne straiker sisse sest anton ei pane veel terve hooaeg; sack meie üleminekupoliitikaYou need people who score goals, that's how you win games.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustmine perse, Wayne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar