Algselt postitas författare
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmata see hooaeg paremal mingi 6 assisti ja 6 väravat. Oleks keskel veel parem?
Kommentaar
-
Iseenesest mängisime hästi. Lõpetada ei osata. Rooney sitteri oleks mu vanaema ka sisse löönud, aga vot 300k nädalas saav elukutseline ründaja ei löö ära. Üldiselt temalt üsna halb mäng.
Mata on powerit täis ja teeb suurepärast mängu. Martial toodab palju kulda.
Minu meelest ta polnud suluseisus kui ta 1on1 jäi.
Kassai suhtes vist ei suuda kunagi enam neutraalne olla. Hetkel meie mõlemad DMid on kaardiga, teeb olukorra veits keeruliseks.
Grupis on seis huvitav, sest PSV saab hetkel CSKAlt korralikult sisse. Wolfsburg jälle võitis eelmine voor CSKAd.
Kommentaar
-
Väga tähtsad 3p raskes mängus. Võõrsilmäng saab olema jõhkralt keeruline. Nüüd grupis kõigil 3p ja seis päris pingeline.
Shitty suutis ka omale võidu ära kobistada. Yay for english football... vms
//P.S Kas ma olen ainuke, kes on märganud, et Smalling on see hooaeg lihtsalt jõhkralt hea? Mees on võimeline keskkaitsjana mänge enda peale võtma igas mõttes. Kaptenimaterjal, kui terve püsib.
Kommentaar
-
Algselt postitas žurnalist Vaata postitust//P.S Kas ma olen ainuke, kes on märganud, et Smalling on see hooaeg lihtsalt jõhkralt hea? Mees on võimeline keskkaitsjana mänge enda peale võtma igas mõttes. Kaptenimaterjal, kui terve püsib.
Kommentaar
-
Mata miskine top2 mäng vast punases särgis. Smalling oli ka hää , korra tundus küll ,et nüüd tuleb jälle kuu aega laatsareti laksu ,aga ju meil siis seal väga Evasid ja muid vene piffe pole, pani lõpuni ära ja oli hea. Martial on ka mõnus, kaitsjad isegi kardavad kohati. Võtab ette, kiirus, tsiki priki , seljaga värava poole oskab ka hoida, ei laiuta iga väikse asja peale käsi ja üldse on selline vinge sell.
Aga võtta välja Schweinsteiger, isegi kollasega, jättes platsile Range Ruuni on küll vähe imelik. See kapitani pael võib vabalt Smallingu küljes ka olla, Rooney on ikka jumala kapsad võrreldes mis ta võiks olla.
Kassoi oli kassoi."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Ruuniga on kahjuks see, et tagasi vormi saab selle tondi ainult teda mängitades, mis muidugi paratamatult sunnib sageli vabatahtlikult enamvähem kümne mehega platsile jooksma. Smalling oli boss nagu ikka, Kassai oli täistolgus nagu ikka. Teise poolaja keskel kiskus asi vahepeal muidugi päris magedaks, aga kolm on kotis ja muu ei huvita.
Ja Valencia aeg on sel tasemel lõplikult otsas, täitsa äge vana olid, aga mine nüüd palun kuskile Galatasaraysse suvel.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar