Algselt postitas DenisMU
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Levenstein Vaata postitustSelline poolmärg tuss, aga 3p jälle juures.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustpidev daivimine ja pettusekatsed.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas andreasr Vaata postitustKeskendugem positiivsele - liigas neljas nullimäng järjest! Invicibles!
Olgu. Muidu tundus same shit different day. Keep up the good work.
Kommentaar
-
Kohati tundub, et kuulun üsna madalasse protsenti. Nimelt pole kordagi negatiivselt ega sarkasmiliselt van Gaali kohta sõna võtnud ja ei tee seda ka täna. Ühtlasi ei lähe mulle korda, et United ei ole stiililt enam see, mida ümardades 20 aastat harjunud nägema olin. Ajad muutuvad. Ja leidub minus pragmaatilisust, et alustada tabelist ja punktidest. Näitena võib värske Eesti meistri tuua, kui keset hooaega ilkusid Flora fännid peatreeneri kallal kasutades sama sõna "filosoof", siis nüüd hooaja lõpus sahistatakse Hurta järgmiseks koondise lootsiks. Võta nüüd kinni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustKuramuse hea meel on Lingardi üle. Memphisele peab orgunnima Old Traffordile pingile väga pehmed padjad istmiku alla.Manchester United Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustParem kobaga kui sohiga - Mustamäe vanasõnasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saint13 Vaata postitustTundub, et lisaks sellele, et sa seda kirjutada ei oska, ei tea sa ka selle tähendust.
Kahjuks või õnneks olen peaaegu suutnud maha juua mälestuse sellest hooajast, seega võib-olla järgmise kümne aasta jooksul tasub meenutada.
Tüpo oli muidugi kahetsusväärne. Järgmine kord kontrollin-kontrollin-kontrollin!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar