Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustKui Cl-s edasi ei saada, siis... Hooaja hindeks üle 4- enam ei saa panna, isegi tiitli võidu puhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustNaljavend oled w? Ma arvan, et enamik fänne valiks variandi langeda CL-i alagrupis, aga panna Premm kinni vs jõuda CL-is mingi veerandfinaali aga saada seal Barcalt/Bayernilt pakk ja jääda liigas teiseks või tahapoole.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustJääda CL grupis 3. ja siis saada Euroopa Liigas suhkamit oleks veel häbiväärsem.
Kommentaar
-
Kui võrreda nüüd eelmiste mängudega siis võiks öelda, et täna oli palju lõbusam. Pall liikus kiiremini ja rohkem vastaste mitte enda raamide poole. Kuid 21st 1 löök raami. Ja see üks oli ka ikka üsna mannetu Fella poolt. Memphis vahetusest tundus juba nagu päris jalgpalluri moodi. Tekitas paar ohtlikku olukorda.
Viimases kuues kodumängus 3 väravat!! Usku´´faking´´matu!!
Wilson muideks sai Brightoni eest jala valgeks. Kena värav:
varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustWilson muideks sai Brightoni eest jala valgeks. Kena värav:
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAmmu oli aeg sööt lükata, mitte ennast kangelaseks tegema. Seekord joppas.
Üldiselt võinuks täna olla ka esimese poolaja lõpuks vabalt üheksakesi, selles mõttes peab vist punktiga täitsa rahul olema. Tabeli osas on muidugi natuke valus vaadata, kuidas ette tassitud paremaid kohti järjest koos kandikuga aknast välja loobitakse, aga noh.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
"On another day, we would have punished them, but when you dominate like we did, we should be taking the three points."Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustvõtame olukorra kokku. kui nii edasi läheb, peaks puu teisipäeva õhtuks juba päris kõrge olema.
Kui see sind lohutab, siis Arsenal on sama sitas olukorras.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar