Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.
-
Algselt postitas kolmasgrupp Vaata postitusttere tulemast Euroopa Liigasse!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKihlveokontorite arvates on Arsenal isegi hullemas seisus.
Ja nagu arvasin, üks saab edasi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
chicarito on see hooaeg muidu 14 väravat löönud (CL 5, DFB 2, Bundesliga 7). Di maria 16 mänguga 7 kolli ja 6 assisti (L1 4 kolli ja 6 assisti ning CL 3 kolli). pre LVG saavutused mõlemal ka just kõige kehvemad ei ole.
päevad ja hooajad ei ole vennad, aga... Kui sellised vennad mingi filosoofia pärast on public enemies 1-2, siis mis või kes on süüdi? Kas filosoofia või mängija?
Lisaks veel RVP, Valdes, kes üleöö supreme leaderi arvates täielikuks nokuks muutunud (valdes muidugi, olles barcast, seda suure tõenäosusega ka on)
Kommentaar
-
Jah. RVP tõesti lammutab ju praegu Türgi liigas.
Chicharito ei olnud mingi public enemy. LVG ütles talle, et ta ei ole põhimängija tema silmis (tegelikult ideaalis ei olekski Chicharito Utd põhikoosseisu mängija, vaid Ole Gunnar vol.2) ja andis Chicharitole võimaluse lahkuda. Pärast veel ütles, et austab ja hindab seda, kui mängija ambitsioonid on kõrgemad ja otsivad põhikoosseisu kohta mujalt.
Di Maria on räme õli, kes (hoolimata sellest, et vb LVG teda valesti manageeris) ISE ei ilmunud treeningule suvel. Nautigu seal PSG-s. Kahju, et sellise kaliibriga mängija lahkus. Samas ei ole vaja (MINU SILMIS) meeskonda mängijat, kes ei taha Utd märki, rind kummis, kanda.
Valdes tegi ise oma valiku, kui ei soovinud U21/reservide (ei mäleta kumb täpselt) eest mängida. Muidugi on kummaline LVG andestamatus selles osas, aga ta on selle poolest ka eelnevalt tuntust kogunud. Ei imesta väga.
pmst nagu ikka....sack lvg, sell giggs ja muu selline.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Kommentaar
-
ma saan aru, et a la youngil ei jää muud üle kui linnusitta süüa, et manu suguses klubis olla. ja sellepärast võibki tunduda, et kõik käivad rind kummis. mingilt ladina-ameerika mängijalt ongi aga raske oodata, et ta soovib ManU särki kanda nii palju kui kõige tulihingelisem fänn.
Üldiselt on töötajatega aga nii, et sõltub kui väärtuslik oled. Kui oled ettevõtte jaoks kõige väärtuslikum vend, aga ülemus on viimane tra, siis lähedki minema, sest leiad samaväärse tööandja koheselt. Ja nüüd vaata seda, kas Di Maria tuli alguses sellise suhtumisega nagu ta aasta hiljem oli?
Kui on üks juhtum, siis fine, ongi mängijas ehk asi. Millegipärast neid juhtumeid on aga palju. See kõik on andestatav kui on tulemused. Keerulised ajad nõuavad keerulisi meetmeid ja kõik muud jutud.
Aga kui "ei ole manu materjal" muutub argumendiks treenerite hinnangul, kes manuga sittagi saavutanud ei ole...
Ühesõnaga fuck it ja loodame parimat. Mina hindangi nt. PL tulemusi rohkem ja CL ei koti peale finaali ja paari classico väga.
Kommentaar
-
Niisiis, In LvG we trust on muutunud sack LvG-ks? Suur filosoof ja visionäär ja revolutsionäär on fännide silmis lõpuks väärtust kaotamas? Mitte revolutsionäär vaid reaktsionäär. Ja tehniliselt ka pensionär.
Need üksikud korrad, kui te olete proovinud natukenegi ründavamalt mängida, on teie kaitse kohe ka ribadeks tõmmatud, selles võtmes on selline lähenemine justkui õigustatud. Aga ffs, kaks hooaega, mitusada miljonit ja sellist jalgpalli mängida. Te praegu tänage õnne, et Londoni klubid teile praegu järgmiseks hooajaks CLi koha ära tõid. Klubide teemad on avatud tänuavaldusteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas coco Vaata postitustzZz..Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rebellion Vaata postitustMe saame nüüd PL keskenduda. Abiks seegi......
Kommentaar
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustKus sa saad kui neljapäeva õhtuti hakkavad mängud olema.
Lause ja mõte oli võetud tegelikult Arsenali ettenutjate varasalvest.Algselt postitas PlechazungaJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar