ManU-t on nagunii alati heiditud ju. Peamine murekoht Mou puhul on minu arvates see, et mis seisus tal enesekindlus ja vaimne tervis hetkel on.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Planche Vaata postitustManU-t on nagunii alati heiditud ju. Peamine murekoht Mou puhul on minu arvates see, et mis seisus tal enesekindlus ja vaimne tervis hetkel on.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMou palkamine on Chelsea fanbase'i arvukust mõjutanud lambihinnanguliselt 374 miljoni totaka võrra.
"Our fan base has grown dramatically worldwide, from 26m to just under 400m, second to Manchester United.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustEks ikka oli Mou palkamine selle asja taga. Samamoodi oli ka City fännidega, kui Mancini pukki tuli tulid ka fännid ülemaailmselt järgi. Nendes nafta miljonites millega toodi suvasuureraha eest ükskõik keda taheti suvasuurepalgaga sisse ei olnud mingit seost selle lambihinnanguga.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNeed "naftarahad" on aidanud üleüldist taset ja huvi tõsta kogu liigas, misläbi on sellest võitnud ka kõik muud klubid. Kaasaarvatud "kõigeeetilisemjapuhtam" (kellel juhtumisi samuti šeikide rahad toeks on, eksole).Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Ei tea, kui oleks tulnud Chelsea ja City, poleks kõik rahad ja head head mängijad ManU ja Arsenali käes ning nad suudaks konkureerida Reali, Barca ja Bayerniga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
tead ju küll, sinusoid 'n' shiietsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustEi tea, kui poleks tulnud Chelseat ja Cityt oleks kõik rahad ja head mängijad ManU ja Arsenali käes ning nad suudaks konkureerida Reali, Barca ja Bayerniga.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustJa liiga oleks sama põnev kui neil? Ei tea kas siis ka raha nii palju liiguks nagu täna.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustNeed "naftarahad" on aidanud üleüldist taset ja huvi tõsta kogu liigas, misläbi on sellest võitnud ka kõik muud klubid. Kaasaarvatud "kõigeeetilisemjapuhtam" (kellel juhtumisi samuti šeikide rahad toeks on, eksole).
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustimelik, et keegi ei ole pakkunud SAF-i aasta lõpuni. Nii ebareaalne?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar