Algselt postitas petsman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas riho Vaata postitustKui ManU viimati 2 mängu viigistas ja ühe kaotas võideti quadrouple?
(siis oli isegi 1 viik 2 kaotuse juures)
seet6ttu on
Alex vana rahu ise
It is the worst start United have made to a league campaign since 1992-93 - when they took one point from their first three games - but Ferguson knows they still went on to win the league that yearGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustMa olen ManUs nii pettunud. Nagu mis toimub?
Kommentaar
-
Algselt postitas ffs Vaata postitustRooney on minu silmis täielik tolgus, ülehinnatud veel pealegi, ja iga kord kui ma mängu ajal sellele mõtlen, lööb ta vana raisk värava, inetu, juhusliku ja ebahuvitava värava, kuid siiski väravahttp://www.dailymotion.com/relevance/search/wayne+rooney/video/x1fpzl_best-wayne-rooney-compil_sportVideo silindi izleyin - Kanal 7 Ülke TV Dailymotion'da
eks see ole jah nii
Kommentaar
-
-
Algselt postitas ffs Vaata postitustMa suhtun manusse sama positiivselt kui lehmasõnnikusse vahukooretordis, kuid sellist asja "fänni" poolt ma ei mõista. Kõigest fucking kolm mängu ju (ja võin teile kinnitada, et kuna minu ebasümpaatia manu vastu on äärmiselt tugev, siis võidate ka see aasta nii mõndagi. Rooney on minu silmis täielik tolgus, ülehinnatud veel pealegi, ja iga kord kui ma mängu ajal sellele mõtlen, lööb ta vana raisk värava, inetu, juhusliku ja ebahuvitava värava, kuid siiski värava.). Aga mida mina ka tean, võibolla ongi normaalne pärast paari viletsat tulemust halama ja "ma olen nii pettunud" kiunuma hakata. Nagu City fannid oma "you're not fit to wear the shirt" jamaga.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas ffs Vaata postitustMa suhtun manusse sama positiivselt kui lehmasõnnikusse vahukooretordis, kuid sellist asja "fänni" poolt ma ei mõista. Kõigest fucking kolm mängu ju (ja võin teile kinnitada, et kuna minu ebasümpaatia manu vastu on äärmiselt tugev, siis võidate ka see aasta nii mõndagi. Rooney on minu silmis täielik tolgus, ülehinnatud veel pealegi, ja iga kord kui ma mängu ajal sellele mõtlen, lööb ta vana raisk värava, inetu, juhusliku ja ebahuvitava värava, kuid siiski värava.). Aga mida mina ka tean, võibolla ongi normaalne pärast paari viletsat tulemust halama ja "ma olen nii pettunud" kiunuma hakata. Nagu City fannid oma "you're not fit to wear the shirt" jamaga.
ManU pole kunagi nii sitasti alustanud. Ja me ostsime Nani, Andersoni, Hargreavesi ja Teveze. Lihtsalt olen pettunud. Mine fänna oma gloryhunteri Chelseat edasi ja Rooneyl on mingid psüühikaprobleemid. Ausalt, käi perse.
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustMine fänna oma gloryhunteri Chelseat edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas caesar112 Vaata postitustTäpselt nii.
Chelsea ostis kõik homod kokku.
Meie ei ostnud.
Minu loogika.
Kas keegi teab kui tõsine on oweni vigastus? Mul jäi kuskilt silma, et koondise eest ta ei mängi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitusttead, ole vait. me klubis on sama moodi glory huntereid ja mitte vähe. Kui pärast kolm mängu oled pettunud, siis hakka toetama parem austraalia koondist. Okeaania mistrivõistlustel ei kaotata kellegile. ja MM-il üldiselt puudub nii kehva alguse võimalus. ja siis on see ka 4 aasta tagant.
Kas keegi teab kui tõsine on oweni vigastus? Mul jäi kuskilt silma, et koondise eest ta ei mängi.
ning Hargreavesi vigastus ei tohiks tõsine olla
Owen Hargreaves is feeling very painful in his knees as a result of playing his first game," Ferguson told Sky Sports.
"I don't think he'll be available for Wednesday, he'll probably report but I wouldn't think he'll be ready to play for England."
Kommentaar
-
lapsed, ärge karjuge! ühed peded kõik. kuna manku säärane olukord kaua kesta ei saa, siis võtkem hetkest viimast läbi ühe amusantse küsimusekese:
Which of these is the odd one out:
Alex Ferguson, A Triangle, A British Plug, Fulham.
Alex Ferguson. The rest have 3 points.Jack of all trades, Master of nuns
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustNii palju, et Austraalia mängib nüüdsest Aasia meistrivõistlustel
Midagi lõbusat ka halli argipäeva http://uk.eurosport.yahoo.com/210820...ch-united.html ehk crouch for unitedLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa ise ei näinud viimast tottenhami mängu, aga kahes esimeses olid nad suht sama masendavad kui meie.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar