Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
No selge siis, pooldage seda, et tuuakse mingi 20+ aastat treenerina tegutsenud tüüp jälle etteotsa, kes põleb läbi nagu säästupirn. Kui ei taha aru saada sellest, et õiged noored (ja ma olen täiesti kindel, et Giggs seda on, Beckham seda ei ole) on alati (igal elualal) paremad kui ükskõik millised vanad, siis pole midagi teha.
Äkki siiski jääb "20+ aastat" ja "2,5 aastat number kahena" vahele ka mingi enamvähem talutav võimalus treeneritöö tegemiseks? Ja kui oleks mingi garantii, et Giggs on see õige, siis oleks elu ju suisa lihtne. Sina näid mingil põhjusel olevat sajaprotsendiliselt veendunud, et ta on, mina lihtsalt ei oska enda jaoks leida midagi, mille pealt NII kindel olla. Muud midagi.
Üldisemas plaanis - milleks ometigi iga vastuargumendi peale nii hüsteeriliselt reageerida, tegemist ei ole ju mingit sorti isikliku rünnakuga.
Ja tupoi oli alles ükspäev g-klassi mersuga trennituleku piltide peal. Sellel olid number 7-d peatugedesse tikitud, et egoga probleemi ei paista väga olevat.
Ma ei kujuta ette kuidas nt Giggs poolajal jalaga ukse lahti lööks ja end kehtestaks.
psycho arvab asjast nii. liiga tihti temaga nõus ei ole, see kord küll.
fakt on, kõik endised poisid - 92aasta lend ja ole gun - on vedelad, üht või teistpidi. treenerivariante on 3:
mou - ainus tipptreener, kes kohe pukki tuleks ja ka ainuke, kellele panna eesmärk veel sel hooajal top4 trügida. sellele vaatamata elagu ennast kuskil itaaliast välja ehk et thanks, but no thanks.
simeone - oleks vinge küll. ainus mees, kelle puhul võiks looda, et isegi õnnestumise korral kauem kui 3aastat klubis oleks.
pep - samuti äge ja erinevalt diegost oleks tema puhul õnnestumise tõenäosus vähe suurem. palganumber ka muidugi. minu eelistatum kandidaat.
giggsy ja gnev võiks sel ajal kuskil kogemusi hankida ja peale eelmainitute lepingu lõppemist (ca 3-5aasta pärast) üle võtta. siis saaksime suviläbi romantiseerida ja sügisest alatest küüsi närida.
ps. memphis, varsti saadan sulle seapea ukse taha.
Chelsea XI vs. Man United: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry, Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Oscar, Pedro; Hazard.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar