Algselt postitas Reintz
Vaata postitust
Allkirjaga on see point et see mees on läinud. Poleks Leicesterilt eelmine hooaeg 5-3 saadud oleks plaan õnnestunud ning me oleks top2 hetkel. Võib-olla mingi edumaaga isegi.
LVG hakkas kartma, plaanid sassis ning nüüd hirm - lööme meie võib-olla ühe, ent ärme jumala eest endale lase lüüa. Seetõttu ongi selline riskivaba, tuim veeretamine. Tüüp arvas et saab possessioni ja kõmmutamisega siin liigas ilusti tiitleid võidetud kuid EPL ühtsus ning tagumiste tiimide (mida Leicester oli, nüüd veidi etem) tugevus oli üllatuseks.
Seetõttu pole ka 4-3-3 taktikat (+ vigastused, no kurat küll kuidas saab nii et alatasa on keegi katki ja #Arsenal on õhus) ja veidrad lükked turul - ründeliin on naljakas (ma söön Taneli külmiku tühjaks kui Rooney liigas mingi 15+ lööb) ning balanssi kui sellist tiimis ei ole. Blind keskkaitses? Fellaini???? ?????
Ma rahustan oma närve ja vaatan sensuaalset jalkat - nagu Dortmund, kui CL finaali jõuti, nagu Napoli see hooaeg. Jalka on meelelahutus ikkagi, kui mul on võimalus vaadata cool stuffi, siis võiks ju nagu ikka.
Kommentaar