Vaadates, kes liigutavad nuppe Realis ja Chelseas, siis polnud seal ka midagi imestada, et käärima kuskilt varem või hiljem hakkas. Meie võllide ( Glazerid, Ed) kohta ei oskagi täpset seisukohta võtta. Samas on hea märk, et treenerile antakse võimalus oma pask kokku korjata, mitte kohe peale esimest kollapsi tala anda. Teistpidi jällegi, kui peale esimest ja teist kinga andmis põhjust, astub võimaluse saanud mees järjekindlalt sama reha peale ja esivagunid koos suurte CL-i rahade ja feimiga eest põrutavad, siis võib jääda ka mulje, et klubi edu ja fännid nii palju ei kottigi, niikaua kuni Ed teeb mahlaseid sponsordiile ja klubi brändi peal kannatab pappi sisse tuua. Tahaks ikka uskuda, et see negatiivsem pool pole nii, lihtsalt üle mõeldud utoopia, hetkeolukorras ringleb igasuguseid mõtteid.
Ja, kui Mou viimased viis treenerikuud välja jätta, siis ta CV üle vast kurta ei saaks, oleks kindlasti võimalust väärt, pidavat ju mees ise tahtma ka saarele jääda, antagu minna mu poolest. Minu murekoht tema tuleku korral, mis saab noortest. Normaalses maailmas, kus inimesed üksteisele ja klubile vastu tulevad, on ka see täitsa lahendatav.
Ja, kui Mou viimased viis treenerikuud välja jätta, siis ta CV üle vast kurta ei saaks, oleks kindlasti võimalust väärt, pidavat ju mees ise tahtma ka saarele jääda, antagu minna mu poolest. Minu murekoht tema tuleku korral, mis saab noortest. Normaalses maailmas, kus inimesed üksteisele ja klubile vastu tulevad, on ka see täitsa lahendatav.
Kommentaar