Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mul on tõesti piinlik ja piinarikas enda klubi sellist(eid) mängu(e) vaadata. Olen olnud fänn alates 98.-ndast aastast...loomulikult olen edasi, aga rõvedalt ajuvaba on vaadata kogu seda asja.
Wippppiiiiiiiiiiii, Legoland!
Ärme jumala eest üheski olukorras jalga palli ette pane!
Smalling on ikka KATASTROOF viimased kuu aega olnud, ikka ja alati kätega küljes vaja viga ära teha või lihtsalt mees ära unustada.
Kolime nüüd kvaliteetse keskkaitsja Raku mängu vaatama lohutuseks.
Millest see nutulaul? 1-0 viib edasi ja selle teeb OT-l rahulikult ära.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Samas palju on võitnud nt Aston Villa? Või Newcastle?
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar