Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitusthoward webb on inglane, tondid...
A noh, üldiselt muidugi sitt kuubis. Ilma Ronaldota ei suudeta palli piisavalt kiiresti rünnakule saada ja ega ta ilma Rooneyta seal ees ei püsigi. Rünnak käib rütmis kaks söötu ettepoole, üks tagasi, ja siis vahepeal keerutame kolme vastase vahel ka. Asi see niimoodi teistel kaitsta on. Lisaks teevad mõned mehed platsil selliseid vigu, nagu oleks pre-seasoni esimene mäng. Carrick näiteks. No mida fakki. Mitte et Eagles muidugi parem oleks olnud. Aga positiivsemal noodil lõpetades - vahe on viis punkti ja Chelsea mänguni terve kuu aega. Küll jõuab.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustwes oli vahelduseks ka hea, kuid rio tõi siiski palli ka joonelt ja berbatovi jala pealt ära. ei saa midagi halba öeldaWhich ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitust..Bale.. Täna küll hea mäng temalt.
Kommentaar
-
Mnjaa, olgem ausad, suht s*tt mäng. Võrreldes mulluse hooajaga oli palli valdamine keskväljal, söödud jne kõvasti kehvemad. Aga küll uued mehed jne harjuvad ja koostöö uute meestega ka paremini sujuma hakkab, alguse asi alles.
Krdi SopCAST ma ütlen, justn sel hetkel, kui värav löödi viskas pildi eest ära.
Kommentaar
-
eks ta oli jah suht korbeline, hea et ise veel pähe ei saanud, aga owen ja tevezist võib aru ka saada miks pole koostöö kõige paerm, nad suht hiljuti liitunud, kontroll mängudes nad ka vist ei mänginud, et kül vaikselt tuleb, kuigi jah hetkel oli kül jah rooneyst ja ronaldost kül kõvasti puudu
Kommentaar
-
Algselt postitas greystone Vaata postitustMnjaa, olgem ausad, suht s*tt mäng. Võrreldes mulluse hooajaga oli palli valdamine keskväljal, söödud jne kõvasti kehvemad. Aga küll uued mehed jne harjuvad ja koostöö uute meestega ka paremini sujuma hakkab, alguse asi alles.
Krdi SopCAST ma ütlen, justn sel hetkel, kui värav löödi viskas pildi eest ära.
Sama siin pilt kadus ja kuradid lendasid.Üldine boikott eestileMa armastan jalgpalli!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustpostitage video siia nüüd siis näeb igaüks ise kas oli käsi või mitte.
Aga mäng, nagu ütleks Kaljuveer, on väga ümmargune - mida mitmed eelnevad postitajad on ka ära märkinud - ja see on äärmiselt tüütu. Veeretavad palli ümber kasti nagu hokis, lootes et äkki õnnestub kuskilt ära surada. Tevez on üksi ees miskipärast väga õnnetu, ei leia oma kohta ja pall teda, kuigi minu meelest oma hea seeria Wetshami eest tegi ta ka mullu üksiku ründajana, või..? R&R puudumisest ma üldse ei räägi, aga ma poleks uskund, et kunagi nii ütlen - tahaks Sahat hirmsasti platsile.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Kas mina olen ainuke maailmas kes Nani imelöögi asemel näeb Tevezi vesipea deflektsiooni?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustKas mina olen ainuke maailmas kes Nani imelöögi asemel näeb Tevezi vesipea deflektsiooni?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar