Tra, mingi eit oled või?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTra, mingi eit oled või?
üldiselt ma julgen online käituda ning ennast väljendada sarnaselt olukorrale kus Cafe Noble on küll kinni pandud, kuid silmast silma side on säilinud.
Kommentaar
-
Hea küll. Kasutaja raitsu tõi välja, et 'pool karistatakse chantide pärast. Su lemmikuid, samas mitte. Väljendasin imestust selle üle. Kus sa "ulgumist" näed? Ja ma ei öelnud, et te õigustate seda vms.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Päris palju suitsu, et Mou on mingi eelkontrahhi saininud.
Krdi paar aastat tagasi oli see mäng, mis oli selle peale , kes on parim riigis. Täna on see selle peale , kes on parim mäntšesteris.Mnjah. Kiimakotid kes täna agüerot lähevad ohjama:
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustehk on kellegil jagada korraliku kvaliteediga ja töötavat striimi !?Algselt postitas zipTundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustehk on kellegil jagada korraliku kvaliteediga ja töötavat striimi !?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Eriti vingelt magus oleks tulla neljandaks ja siis City võidab CLi ja Liverpool ELi ja saavad mõlemad meistrite liigasse ja me nühiks euroopa liigat. See oleks lihtsalt ülim."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar