Algselt postitas vello99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustkinnine käsi?
Martin muidu vist vihjas sellele uuele loogikale, kas käsi otsib palli või pall kätt.
Kommentaar
-
ja mitte ainult 99 unustamatu värav
mingi lühikokkuvõte ka ta karjäärist http://www.bitsofnews.com/content/view/6013/
aga siiski. Oli mu üks lemmikutest ja üks asendamatuid vahetusi. Kui Malone ütles Stocktoni lõpetamise puhul, et "There absolutely, positively, will never ever be another John Stockton – ever." Siis saab vist nüüd öelda ka tema kohta, et kunagi iial ei saa maailm tunnistama teist sellist kui OGS. Huvitav, kuidas tema hüvastijätt välja nägema hakkab? Oli ta ju fännide üks lemmikuid.
You are my Solskjaer, my Ole Solskjaer,
You make me happy when skies are gray,
And Alan Shearer was f*cking dearer,
So Please don't take my Solskjaer awayLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustja mitte ainult 99 unustamatu värav
mingi lühikokkuvõte ka ta karjäärist http://www.bitsofnews.com/content/view/6013/
aga siiski. Oli mu üks lemmikutest ja üks asendamatuid vahetusi. Kui Malone ütles Stocktoni lõpetamise puhul, et "There absolutely, positively, will never ever be another John Stockton – ever." Siis saab vist nüüd öelda ka tema kohta, et kunagi iial ei saa maailm tunnistama teist sellist kui OGS. Huvitav, kuidas tema hüvastijätt välja nägema hakkab? Oli ta ju fännide üks lemmikuid.
You are my Solskjaer, my Ole Solskjaer,
You make me happy when skies are gray,
And Alan Shearer was f*cking dearer,
So Please don't take my Solskjaer away
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustkahjuks selliseid tolguseid nagu Ole "Aih kohtunik mind löödi näkku" jagub küllaga
Aga mis seal siis ikka, küll aasta varem kui oodatud, aga klubi juurde jääb ta sellegipoolest. Babyfaced Ambassador. Kõlab hästi. Kui ma kunagi omale paadi ostan, siis panen sellele niukese nime. Mul on vanamooriga muide ammu kokku lepitud, et kui kunagi peaks natuke 'untsu' minema, siis poisslaps saab Ole Gunnar nimeks.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKõhu tunne ütleb aga, et laupäeval istub pingil üks tüüp, kelle selja peal on nr 10 ning numbri kohal nimi Anelka.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar