Algselt postitas JuriM
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVeel üks päris hea artikkel tegelikult - http://www.bbc.com/sport/football/36368433"The cost of missing out on the Champions league is £30-50m. Zlatan will help plug that gap significantly with the number of shirts shifted by United.
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitustPeale seda lauset ei hakanud edasi enam lugema. Sisaldab ilmselt veel enam paska.
Kui tahta välja arvutada võimalikku Zlatani mõju United’i särgi müügi tulule, siis peaks mu arust arvestama 1) palju sellest oli Zlatani osa, 2) kas see maht võiks olla sama ka Unitedi korral, 3) palju keskmiselt teenib United ühe särgi müügi pealt. Kõik komponente on päris keeruline hinnata. Aga kohe öelda, et selle artikli hinnang on seetõttu bs, on ka natukene meelevaldne mu arust. Samas kui sul on välja pakkuda konkreetne arvutus oma väite tõestuseks, siis palun jagada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustKeskmine manu fan vist ei saa aru, et nad on nagu Liverpool, raha on kõvasti aga ennast tõestanud maailmaklassi mängija parimates aastates sinna enam ei liigu.
Mis puudutab tulevikku, siis on olnud omajagu juttu teemal Ed soovib mõnda galaticot Unitde-isse. Seni nagu näha pole see oluliselt õnnestunud (jällegi välja arvatud ehk Di Maria). Saab näha kas Mou on suurem tõmbenumber selle osas kui van Gaal.
Kommentaar
-
Algselt postitas andreasr Vaata postitustÜhe allika järgi müüs PSG 2015/16 hooajal 2.2 miljonit särki.
Kui tahta välja arvutada võimalikku Zlatani mõju United’i särgi müügi tulule, siis peaks mu arust arvestama 1) palju sellest oli Zlatani osa, 2) kas see maht võiks olla sama ka Unitedi korral, 3) palju keskmiselt teenib United ühe särgi müügi pealt. Kõik komponente on päris keeruline hinnata. Aga kohe öelda, et selle artikli hinnang on seetõttu bs, on ka natukene meelevaldne mu arust. Samas kui sul on välja pakkuda konkreetne arvutus oma väite tõestuseks, siis palun jagada.A recent discussion (and many previous discussions) brought up the idea that Chelsea buying a hugely popular player like Neymar or Hulk could end up being a "bargain" no matter the price of the...
Aeg on edasi läinud ja eks see 12 eurot on mõne euro võrra tõusnud. Ibra särke peaks müüdama 2 milli, et selle minimaalse CLi summa lähedale tulla. Ei tundu tõenäoline või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustoot oot oot, kas mitte sama jutt polnud peale Mossyt, ei ?
Kommentaar
-
Algselt postitas M6ngel Vaata postitusthttp://weaintgotnohistory.sbnation.c...s-really-worth
Aeg on edasi läinud ja eks see 12 eurot on mõne euro võrra tõusnud. Ibra särke peaks müüdama 2 milli, et selle minimaalse CLi summa lähedale tulla. Ei tundu tõenäoline või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas andreasr Vaata postitustÜhe allika järgi müüs PSG 2015/16 hooajal 2.2 miljonit särki.
Kui tahta välja arvutada võimalikku Zlatani mõju United’i särgi müügi tulule, siis peaks mu arust arvestama 1) palju sellest oli Zlatani osa, 2) kas see maht võiks olla sama ka Unitedi korral, 3) palju keskmiselt teenib United ühe särgi müügi pealt. Kõik komponente on päris keeruline hinnata. Aga kohe öelda, et selle artikli hinnang on seetõttu bs, on ka natukene meelevaldne mu arust. Samas kui sul on välja pakkuda konkreetne arvutus oma väite tõestuseks, siis palun jagada.
Btw.. ostke hetkel Manu lõppenud aasta särk (kreisilt hea diil hetkel - 22 euri manutd store's)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar