Andre Gomes mängib täna Eesti vastu. #silmpeale
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Ei tea midagi... sõber väitis täna, et oli kusagilt foorumist lugenud, et läheb hoopis 2 aastase lepinguga Bayernisse... Kuigi antud variant oleks minu jaoks isegi huvitavam, kui Ibra Manusse - siiski ma ei usu seda, kuna meedias pole sellise variandi kohta ka kõige pisemat nupukestki olnud, seega ilmselt kellegi soovunelm või vaimusünnitis.Kommentaar
-
ebareaalne kui mitte öelda võimatu. kuhu ta sinna bayernisse läheb?Ei tea midagi... sõber väitis täna, et oli kusagilt foorumist lugenud, et läheb hoopis 2 aastase lepinguga Bayernisse... Kuigi antud variant oleks minu jaoks isegi huvitavam, kui Ibra Manusse - siiski ma ei usu seda, kuna meedias pole sellise variandi kohta ka kõige pisemat nupukestki olnud, seega ilmselt kellegi soovunelm või vaimusünnitis.
pigem lõpetab peale EMi karjääri i vsjo.Kommentaar
-
Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
läks vist suurematsorti p*tsisaatmiseks.
aga sobib. davidile pikem puhkus.buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Mingit paska ei tasu ka siia postitada - ei läinud Dave kuhugi.Kommentaar
-
Jose otsustas Nick Powellile uut lepingut mitte pakkuda. Kahju. Ehk teeb Drinkwateri ja tõuseb kunagi millalgi tuhast. Keegi kataloonia lambipost ka uut lepingut ei saanud.You need people who score goals, that's how you win games.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar