Andre Gomes mängib täna Eesti vastu. #silmpeale
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ära üldse põe.Zlatan on ka samahea mis kotis.Algselt postitas v1per Vaata postitusthuvitav, Zlatan pidi teisipäeval ju suure uudise teatavaks tegema, täna juba kolmapäeva õhtu ja kusagil pole mingit infot..."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Ei tea midagi... sõber väitis täna, et oli kusagilt foorumist lugenud, et läheb hoopis 2 aastase lepinguga Bayernisse... Kuigi antud variant oleks minu jaoks isegi huvitavam, kui Ibra Manusse - siiski ma ei usu seda, kuna meedias pole sellise variandi kohta ka kõige pisemat nupukestki olnud, seega ilmselt kellegi soovunelm või vaimusünnitis.Algselt postitas Raitsu Vaata postitustÄra üldse põe.Zlatan on ka samahea mis kotis.
Kommentaar
-
ebareaalne kui mitte öelda võimatu. kuhu ta sinna bayernisse läheb?Algselt postitas v1per Vaata postitustEi tea midagi... sõber väitis täna, et oli kusagilt foorumist lugenud, et läheb hoopis 2 aastase lepinguga Bayernisse... Kuigi antud variant oleks minu jaoks isegi huvitavam, kui Ibra Manusse - siiski ma ei usu seda, kuna meedias pole sellise variandi kohta ka kõige pisemat nupukestki olnud, seega ilmselt kellegi soovunelm või vaimusünnitis.
pigem lõpetab peale EMi karjääri i vsjo.
Kommentaar
-
Jah tõesti, nüüdseks on mees ise selle jutu ümber lükanud.Algselt postitas JuriM Vaata postitustMingit paska ei tasu ka siia postitada - ei läinud Dave kuhugi.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Saver on uus MargusKase tulemine v*tunäode vapi alt!Algselt postitas JuriM Vaata postitustMingit paska ei tasu ka siia postitada - ei läinud Dave kuhugi.varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Pikemat aega juba aknooli peal või?Algselt postitas Stjopa Vaata postitustSaver on uus MargusKase tulemine v*tunäode vapi alt!Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Mõne tüübi ellu olen ikka päris sügava jälje suutnud jättaAlgselt postitas Stjopa Vaata postitustSaver on uus MargusKase tulemine v*tunäode vapi alt!
Kommentaar
-
Eks reede öösel tehtud postitused on sageli isasemad ...Algselt postitas MargusKask Vaata postitustMõne tüübi ellu olen ikka päris sügava jälje suutnud jätta
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar