Andre Gomes mängib täna Eesti vastu. #silmpeale
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas v1per Vaata postitusthuvitav, Zlatan pidi teisipäeval ju suure uudise teatavaks tegema, täna juba kolmapäeva õhtu ja kusagil pole mingit infot..."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustÄra üldse põe.Zlatan on ka samahea mis kotis.
Kommentaar
-
Algselt postitas v1per Vaata postitustEi tea midagi... sõber väitis täna, et oli kusagilt foorumist lugenud, et läheb hoopis 2 aastase lepinguga Bayernisse... Kuigi antud variant oleks minu jaoks isegi huvitavam, kui Ibra Manusse - siiski ma ei usu seda, kuna meedias pole sellise variandi kohta ka kõige pisemat nupukestki olnud, seega ilmselt kellegi soovunelm või vaimusünnitis.
pigem lõpetab peale EMi karjääri i vsjo.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMingit paska ei tasu ka siia postitada - ei läinud Dave kuhugi.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMingit paska ei tasu ka siia postitada - ei läinud Dave kuhugi.varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustSaver on uus MargusKase tulemine v*tunäode vapi alt!Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustSaver on uus MargusKase tulemine v*tunäode vapi alt!
Kommentaar
-
Algselt postitas MargusKask Vaata postitustMõne tüübi ellu olen ikka päris sügava jälje suutnud jättaBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar