Dortmund väidab, et Miki on meie.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKeegi teab mis asjad need power recordid on?
Kommentaar
-
Giggs lahkub ja Legendaarne Manu pole enam endine. Manu (sõna ME, ei ole tänaseks minu jaoks vist sobilik) on terve minu elu olnud ERILINE. 1 peatreener, omad mängijad. Giggsi 29aastat klubis on rohkem kui mul vanust napilt Tänasest võib öelda, et Manu on samasugune mõtetu klubi nagu Chelsea või Real. Ainult raha ja võidud! Aga mitte midagi omalaadselt erilist
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustGiggs lahkub ja Legendaarne Manu pole enam endine. Manu (sõna ME, ei ole tänaseks minu jaoks vist sobilik) on terve minu elu olnud ERILINE. 1 peatreener, omad mängijad. Giggsi 29aastat klubis on rohkem kui mul vanust napilt Tänasest võib öelda, et Manu on samasugune mõtetu klubi nagu Chelsea või Real. Ainult raha ja võidud! Aga mitte midagi omalaadselt erilist
Kommentaar
-
Algselt postitas karausser Vaata postitustMata Evertoni
Vaatan hetkel laiv-ülekannet Guardiola esitlemisest ning... hea tunne on sees, et tuli Mou mitte tema.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar