#pogback
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ka mina. Kuid samas vast ei ole mõttet vinguviuulit kohe enne esimest mängu käima tõmmata. Vaatame mis teema on.Algselt postitas JanK Vaata postitustumm mina olen veidi skeptiline hetkel.varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Eks see koosseis sai igaks juhuks selline ,et Ed ikka pappi köhiks.Algselt postitas JanK Vaata postitust
mis koosseis see selline on? Carrick-Lolliini keskväljal.... umm mina olen veidi skeptiline hetkel."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mis asi see 120 milli siis veel onAlgselt postitas Raitsu Vaata postitustEks see koosseis sai igaks juhuks selline ,et Ed ikka pappi köhiks.
Kommentaar
-
Sellest saab veel aru, aga millega on oma koha keelevärdjas, Rooney ja Martial välja teeninud? Miki, Mata, Depay (jah!) on olnud selgelt paremad.Algselt postitas JanK Vaata postitust
mis koosseis see selline on? Carrick-Lolliini keskväljal.... umm mina olen veidi skeptiline hetkel.
Pobga. BREAKING NEWS.
Kommentaar
-
much smart, very thinkAlgselt postitas ElNino9 Vaata postitustKui loll võib üks mängija olla, et ta aastal 2016 juvest manusse läheb??????!!!!!!Dreams cant be buy
Kommentaar
-
No ütle midagi õiget vastu nüüd!Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmuch smart, very think
Kommentaar
-
no et ikka köhiks mitte ei mõtleks ringi.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMis asi see 120 milli siis veel on"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Pogba: "F*ck trophies, give me the money!"Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKui loll võib üks mängija olla, et ta aastal 2016 juvest manusse läheb??????!!!!!!"Quality without results is pointless. Results without quality is boring." - Johan Cruyff
Kommentaar
-
Varsti, Silver, varstiAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustKlge, Pogba viimased 1,5 kuud juba Manku mängija. Millal official?
Armas muidugi, et uskusid.
Kommentaar
-
1 premi tiitel on väärt rohkem kui 5 itaalia pasaliiga võitu. Lisaks potensiaali tulevikuks on meeskonnas kordi rohkem. Kes vastu vaidleb valetab lihtsalt iseendale.Algselt postitas dontastik Vaata postitustPogba: "F*ck trophies, give me the money!"
Ibra jättis esimeses mängus vähemalt ilusa märgi maha, 2:1 karikas käesDreams cant be buy
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar