Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kas SAF ka Utd's veel ametlikult tegutseb? (teda kunagi reklaamiti agenditasude suurima vaenlasena ja Pogba saatis ka tema ära ... nüüd Pogback + läbi aegade suurim agenditasu?)
Kuigi ma su poindiga nõustun, siis suur võõramaine superstaar võib olla samas ka ülehinnatud. (Mida ta minu hinnangul ka on) See ei muud fakti, et ta siiski on superstaar.
Klubipoolse steitmenti mõttes väga kõva ost ju, et möödas on see vahepealne aeg mil makulatuuriga üritati glamuuri.
Swäägi ja superstaari odavalt ei saagi ning blondi mikri saab ehk rahus saata Sunderlandi.
Ei Sa jää. Nende viie aasta jooksul, mis minimaalselt kulub sinna jõudmiseks, harjud Sa ära, et telepilti ei ole, striimi ei ole (sest telepilti ei ole) ja isegi uudiseid ei ole. Aga see on normaalne, sest kohalikud ka lõpetavad toetamise ära. Näiteks Leedsi eelmise hooaja külastatavus oli 59% staadioni mahutavusest.
Huvitav, et sa selle välja tood. Ma tahtsin seda mainida, et küll mänge nii palju ei näe, aga vähemalt on odavam mänge minna vaatama. Ja ma ei usu, et meedia kajastus nulli kukub? Kes tahab, see leiab tee. Aga ma siiski pean end erilisemaks, kui 59% UK trashist. Näiteks minu lemmik NBA klubi Utah Jazz pole pärast Malone ja Stocktoni aega kuhugi jõudnud. Pole ise ühtegi mängu koha peal ka näinud, aga näe ikka toetan.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Näiteks minu lemmik NBA klubi Utah Jazz pole pärast Malone ja Stocktoni aega kuhugi jõudnud. Pole ise ühtegi mängu koha peal ka näinud, aga näe ikka toetan.
No mida. See on nagu võrdleksid apelsini ruubiku kuubikuga.
Ja teiseks... 5 korda PO ja korra konverentsifinaalis viimase 10 aastaga on täiesti arvestatav tase + üks ehitatud üks potensaalikamaid noori satse.
Inglismaa Non-League'i langemisega võrdlemine on kohatu.
see on kõik tore ja õige, loomulikult huvi langeb ja fännid kaovad, kui sa kuuendas liigas mängid, aga asja uba oli vist see, et palun mitte tulla mulle seletama, millist klubi mina toetama jään või mitte. üksühele võrreldav kahe arseklouni heietustega, kuidas õige mankufänn Mourinhost mõtlema peab.
Ei Sa jää. Nende viie aasta jooksul, mis minimaalselt kulub sinna jõudmiseks, harjud Sa ära, et telepilti ei ole, striimi ei ole (sest telepilti ei ole) ja isegi uudiseid ei ole. Aga see on normaalne, sest kohalikud ka lõpetavad toetamise ära. Näiteks Leedsi eelmise hooaja külastatavus oli 59% staadioni mahutavusest.
Aga nüüd teemasse ka. Päris paljud ei taha oma klubisse tõpraid, uttiveid ja inimsööjaid. See teebki osad klubid teistest paremaks, samal ajal kui nood teised võidavad muidugi karikaid. Kadedusega pole siin midagi pistmist.
su postitamise motiividest ei peagi aru saama?
aga nüüd teemasse ka. eelmine aasta oli meil tiimis kari pehmosid (herrera-noblei intsident), nüüd on ülbust juurde toodud. meeldiv.
see on kõik tore ja õige, loomulikult huvi langeb ja fännid kaovad, kui sa kuuendas liigas mängid, aga asja uba oli vist see, et palun mitte tulla mulle seletama, millist klubi mina toetama jään või mitte. üksühele võrreldav kahe arseklouni heietustega, kuidas õige mankufänn Mourinhost mõtlema peab.
Mis teeme see hooaeg? H2H nagu eelmine aasta + vibra/kane või pogba/alli?
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar