kuulge see jalgpallitaktika ei ole mu suurim relv. Et ehk mõni asisem seletab, mis selle rooney roll seal platsil on. Kunagi oli selleks väravata löömine. Siis tegi ühe hea mängu, mille peale kõigi trussikud olid plekised ja arvati, et uus scholes on sündinud. Pärast seda tegi paar mängu, kus töötas palju tagasi jne. Praegu... ta lihtsalt nagu on seal. koha täiteks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkuulge see jalgpallitaktika ei ole mu suurim relv. Et ehk mõni asisem seletab, mis selle rooney roll seal platsil on. Kunagi oli selleks väravata löömine. Siis tegi ühe hea mängu, mille peale kõigi trussikud olid plekised ja arvati, et uus scholes on sündinud. Pärast seda tegi paar mängu, kus töötas palju tagasi jne. Praegu... ta lihtsalt nagu on seal. koha täiteks.
Kommentaar
-
Täiesti meie mäng ja teenitud võit. Kaitseliin ülimalt soliidne, samuti hea mäng Fellainilt, Matalt ja Ibralt. Meeldis, et Fellainile oli tehtud selge ettekirjutis mängida sööt lähimale mängijale ja kaitseliini ees turvas ka õhuvõitlustes hästi. Kui Liverpool mööda ei lähe, siis top of the table, bitches, ja nii lõpuni välja!“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustTäiesti meie mäng ja teenitud võit. Kaitseliin ülimalt soliidne, samuti hea mäng Fellainilt, Matalt ja Ibralt. Meeldis, et Fellainile oli tehtud selge ettekirjutis mängida sööt lähimale mängijale ja kaitseliini ees turvas ka õhuvõitlustes hästi. Kui Liverpool mööda ei lähe, siis top of the table, bitches, ja nii lõpuni välja!Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustKuidas Ibra platsil oli? Liiikus hästi ja jagas kannaga sööte? Mitu mängijat perse saatis?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpole amm näinud, et MU särgis keegi nii võitleks olukordade pärast.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustKui kellegil on Sopcasti linki õhtuks, siis olge head ja jagage! VSB näitab USA - SPA kossu rsk.
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustKui kellegil on Sopcasti linki õhtuks, siis olge head ja jagage! VSB näitab USA - SPA kossu rsk.
Bookmark it.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar