Mis mulle meeldis eile, et kui mullu oli ManU mänge ilge piin kommenteerida ehk käis selline ilge vägistamine, kus ise ei lastud ja ise ei tohtinud väga rünnata, siis nüüd oli silmale äge vaadata ja andmine käis. Kiitus.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkaua mõtlesid nalja välja?Some say that Cafu's bedroom walls are full of posters of Flanagan
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustInglismaal tõenäoliselt PepFA ei tööta ju?!"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Mina loodan, et kõigepealt antakse hoopis Fosu-Mensah'le võimalus, tema ja Rashford on kindlasti omad võimalused ära teeninud. Mourinho lubas septembris noortele mänguaega anda, ehk peab seekord sõna. Carrick pole halb mängija, aga kogu austuse juures oleks see hooaeg parem, kui ta üldiselt pingil mentorina tegutseks. Potentsiaali on pea igal positsioonil ülearugi - lisamänguaega vajaks nii TFM, Morgan, Herrera, Memphis kui Lingard.
Fabinho jutud on vaiksemaks jäänud, aga tema tulekule olen kahe käega poolt. Valencia on näidanud, et ründav RB sobib praegusesse kooslusesse väga hästi. Karta on, et Valencia tervet hooaega sellisel tasemel ei mängi, pigem tuleb ühel hetkel suur mõõn, kuigi loodetavasti ma eksin. Tõenäoliselt poleks ka vahetusmeheks olemine talle liiga suur probleem. Lisaboonusena on Fabinho ka päris noor. Igaljuhul on Fellaini ja Valencia kõrvale korralikke mängijaid vaja, raske uskuda, et terve hooaja nende näol MOTM materjali oleks.
Kommentaar
-
Kiviajast kodukast vist isegi aru saadud. Postkasti potsatas
AT MANCHESTER UNITED WE ARE CURRENTLY WORKING ON UPDATING THE CLUB WEBSITE AND CREATING A NEW APP FOR OUR FANS ALL AROUND THE WORLD.
It's an exciting project but it's important for us to know what our supporters want, so we've put together a short survey to find out which features you value most.
Don't miss out on this opportunity to give your opinion and help shape the new website and app!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Ehk siis laenamine endale sisse väravavahi ja väljendeid Weiri
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustWat? Loe nüüd uuesti, Joel läks Portugali laenule. Joel on ammusest ajast meie akadeemia poiss olnud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
aken kinni.
SISSE:
Paul Pogba (Juventus) £89M
Eric Bailly (Villarreal) £30M
Henrikh Mkhitaryan (Dortmund) £30M
Zlatan Ibrahimovic (PSG) tasuta
VÄLJA:
Paddy McNair (Sunderland) £4,5M
Donald Love (Sunderland) £1M
Will Keane (Hull City) £1M
James Weir (Hull City) teadmata
Tyler Blackett (Reading) teadmata
Tyler Reid (Swansea) teadmata
Victor Valdes (Middlesbrough) leping lõppes
Nick Powell (Wigan) leping lõppes
Ashley Fletcher (West Ham) leping lõppes
Joe Rothwell (Oxford United) tasuta
George Dorrington (Huddersfield Town) leping lõppes
Oliver Rathbone (Rochdale) leping lõppes
Jimmy Dunne (Burnley) tasuta
Oliver Byrne (Cardiff) tasuta
LAEN:
Guillermo Varel (Eintracht) hooaja lõpuni
Adnan Januzaj (Sunderland) hooaja lõpuni
James Wilson (Derby) hooaja lõpuni
Cameron Borthwick-Jackson (Wolves) hooaja lõpuni
Andreas Pereira (Granada) hooaja lõpuni
Joel Pereira (Belenenses) hooaja lõpuni
osteti £149M eest, müüdi £6,5M eest. rahakotist kadusid rammusad £142,5M.
lõpetuseks avaldan lootust, et akadeemiasse toodud poistest jõuab kaugele ründaja nimega Joshua Bohui.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustSaab kohe näha. Agüero pani Reidile küünarnukiga näkku, kohtunik ei näinud. Mina ütlen, et peaks 3 mängu tulema.“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar