noh, eks ilmselt raske kodune hooaeg andis juba tunda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMis mõttes siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Gert700 Vaata postitustEks ikka sellesmõttes, et natuke huvitav, et pooli fänn tuleb siia Euroopast rääkima, samal ajal, kui ise...oh jah.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustEt kohtunik ei peaks reegleid järgima?
Kohtunik oli kas ulme sitt või kodumeeskonna poolt.
Ma ei saa sellest aru, et summad on jalgpallis piisavalt korralikult, et siukest sitta ei toimuks. Ma ei pea silmas seda mängu, manu vääris kaotust.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustNo Liverpool võttis vähemalt asja tõsiselt ja jõudis äsja finaali...oh jah.
ja mida see euroopa finaal teile andis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmasendav mäng. ja ma lihtsalt VIHKAN selliseid kohtuniku kes poolajal ei lase nurgalööki ära lüüa, ja nüüd siis ei lastud teise poolaja lõpus ka - millal maailm normaalseks muutub ja keelatakse selline sitt ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSa jõua enne finaali, siis tule plõksima. Koer
bla bla bla..
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitust
ja mida see euroopa finaal teile andis?
Ehk, kui klubi kes paneb ulme summasid magama ja kiitleb, et on palganud ühe maailma parima treeneri, teeb selliseid esitusi, on mu meelest asjalik küsida, miks mingi Dundalk paremini hakkama saab. A kuna postitad siia Liverpooli vapiga, edeneb jutt kiirelt ridadesse "Suurem kui sul!" "Sinu ema!"
Ja vastuseks küsimusele, oleks andnud karika ja tee champs liigasse, ei andnud, tuff luck, vähemalt proovisime. Maureen aga pani enne eilset mängu juba väikse vihje, et antud kopsikuvõistlus segab koduliigat. Ta peaks olema piisavalt heas olukorras, et mitte selliste asjade üle juba kaeblema hakata.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMaureen aga pani enne eilset mängu juba väikse vihje, et antud kopsikuvõistlus segab koduliigat. Ta peaks olema piisavalt heas olukorras, et mitte selliste asjade üle juba kaeblema hakata.
Eelmisel postitajal paluks peegel puhtaks pesta või siis hoopis pea ära loputada.
Eilsest mängust numbreid, Rojo:
0/4 successful crosses
0% tackle win rate
0% aerial duel win rate
2 foulsJe suis Nasfal
Kommentaar
-
poisid, kutsun vaohoitusele.
ega siin silmale ja punktitabelile midagi ilusat olnud pole (highlightide põhjal paugutan, sest kaks viimast mängu on olude sunnil vahele jäänud), aga kui võtta eilne, siis palju darmianil-smallingul-rojol-morganil (mööndustega ka anderil ja marcusel) sel hooajal minuteid all on? ei olnud väga hea päev ning pole feyenoordki sita pealt riisutet.
pogbiidile ja rahapakile on muidugi lihtne osutada ja olgem lahked, aga ei ole mina veel näinud, et üht või teist karikat ühe mänguga maha mängitakse.
ühesõnaga rilääks.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustpoisid, kutsun vaohoitusele.
ega siin silmale ja punktitabelile midagi ilusat olnud pole (highlightide põhjal paugutan, sest kaks viimast mängu on olude sunnil vahele jäänud), aga kui võtta eilne, siis palju darmianil-smallingul-rojol-morganil (mööndustega ka anderil ja marcusel) sel hooajal minuteid all on? ei olnud väga hea päev ning pole feyenoordki sita pealt riisutet.
pogbiidile ja rahapakile on muidugi lihtne osutada ja olgem lahked, aga ei ole mina veel näinud, et üht või teist karikat ühe mänguga maha mängitakse.
ühesõnaga rilääks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar