Algselt postitas Raitsu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustvõtsin aluseks pelgalt Mourinho sõnavõtu
Kommentaar
-
United XI vs Stoke: De Gea, Valencia, Smalling, Bailly, Blind, Herrera, Pogba, Lingard, Mata, Rashford, Ibrahimović.
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMannetu mannetu, Stoke võiks vabalt juhtida ka, aga peale lüüa nad ei oska.
Kommentaar
-
Algselt postitas Drake Vaata postitustMis sa vaatad Liverpooli eilse mängu kordust või?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustOot, mis sellest kutist saanud on, kes uus Ronaldo oli? Vahepeal kandis naljakaid kaabusid vms. Nimi on ununenud kahjuks. Ning ma ei mõtle seda teist uut Ronaldot kes uue SAFiga koos Sunderlandis imesid teeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustJose: "Me tegime super mängu, aga trr need väravad nii väiksed on?! Muidu oleks kindel võit tulnud".
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEsimene poolaeg jäi Stoke väravaht koguaeg Zlatanile jalgu.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar