erinevad pihkurid said jälle sappa. Must hope....
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Aílton Vaata postitustWayno on lastega kodus?Wayne Rooney was left out of Manchester United's squad for the Premier League game against Leicester City due to illness.
Haige.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust, top4 juba käega katsuda.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas N4pster Vaata postitustArvestades linnupoja postitust ja Watfordi viimase poole kuu tulemusi (2W2D), siis võib enam kui kindel olla, et viik siit tulemas on
Täna oli kõigest vastas liiga halvim meeskond, kes pole 2017a liigas veel väravatki löönud (5 mänguga).
Hulliga viiki tehes tundus, et see hooaeg liigas juba läheb sinnasamusesse ja nüüd jälle uus võimalus... aga nagu ma varem maininud olen, siis kindlasti otsustavad kõige enam omavahelised kohtumised top 5 meeskondadega.
Kommentaar
-
panen ka siia info äkki keegi saab aidata ...Tere, olen inglismaale minemas ja sooviks kindlasti minna vaatama 2 mängu 26veeb League Cupi karikafinaal ManU -Southampton ja 27 veeb Leicester City vs Liverpool. Paluks abi piletite ostmisel olen nõus maksma ülekandega et saada pileteid, ise googeldades leitsin sellise kohe kas keegi saab parema hinnaga või teab kas usaldada seda saiti? https://www.1st4footballtickets.com/
Kommentaar
-
Manu fännide sektorisse on ballot ära olnud juba, et sellega aidata ei saa. Äkki jõuab mingi osa hiljem üldmüüki, aga arvestades, et 31 000 piletit jagati siis vähetõenäoline. Hind on nähtavasti ka kirves."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar